Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Too good to go (brood)box bij de Vomar

Too good to go (brood)box bij de Vomar
Het was alweer een hele tijd geleden dat ik de Too good to go app opende, mijn laatste bestelling was zelfs in 2019! Met corona, waardoor we zo min mogelijk naar de winkels gingen vond ik het niet interessant om overal boxen op te halen, ik wilde zo min mogelijk in de winkels komen en daardoor bestelde ik niet meer. 

Inmiddels kan er weer heel wat meer en stap ik weer regelmatig de supermarkt binnen voor de boodschappen. We wisselen het bestellen en fysiek boodschappen doen nu weer af. Ik nam daarom weer een kijkje en zag dat er een broodbox beschikbaar was bij de Vomar, een supermarkt niet ver bij ons vandaan. 

Ik vind broodboxen (of boxen bij de bakkers) altijd leuk, leuker dan de gewone boxen waarbij je soms toch dingen krijgt die je niet lust. (Wij houden bijvoorbeeld niet van veel vis en kregen weleens haring en een garnalen salade) 

Maar brood... dat lusten we allemaal! Sterker nog; we zijn er dol op. Croissantjes, krentenbollen, een vers pistoletje, heerlijk! De broodbox was op te halen vanaf 19u. Ideaal om na het eten nog even op de fiets te springen en daarom besloot ik de broodbox te bestellen en was zeer blij met de inhoud;

- Robber brood 

Dit brood kopen wij zelf ook regelmatig, het is wat steviger brood en volgens mij verkopen ze dit alleen bij de Vomar, ik heb het nog niet bij andere supermarkten gezien. Dit brood ging in de vriezer en maken we deze week op. 

- Halve cake 

Cake is altijd lekker en wist je dat je veel gebak en cake ook gemakkelijk kunt invriezen. Met ons vijven gaat alles redelijk snel op, maar de cake heb ik wel in de vriezer gedaan, die eten we binnenkort een keer op. 

- Zachte volkoren meergranen bollen 

Deze bollen zijn erg lekker, met extra pitten erop. Wij aten ze in het weekend 's ochtends met een plak kaas, heerlijk! 

- Zachte witte puntjes 

Ook deze werden in het weekend opgemaakt. We kopen regelmatig zachte bollen of puntjes, dus deze waren ook bij iedereen favoriet. 

- Mokka schnitte 

Een lekker taartje is nooit verkeerd, toch was er een kleine teleurstelling toen het mokka bleek te zijn. Dustin houdt niet van mokka en het is niet mijn favoriet. Gelukkig was de teleurstelling nergens voor nodig; de kinderen bleken de taart erg lekker te vinden en ook de buurtkindjes aten gezellig mee, hij was zo op. Een feestelijk taartje omdat... het weekend was of gewoon omdat het kon, prima reden. 

- 3 pop dots 

Ik moest even uitzoeken wat dit precies was. Pop dots zijn een soort donuts, maar dan in een andere vorm en ze worden overgoten met chocolade. Terwijl de kinderen van de schnitte smulden, maakten wij deze op, lekker hoor! 

- Verschillende broodjes 

Van de versafdeling zat er ook een zakje met verschillende broodjes bij. Een aantal witte pistoletjes, een bruine pistolet en twee volkoren ronde broodjes. We piepten ze even op in de oven, want dan smaken ze meteen weer lekker vers. 

Het hele pakket viel dus zeker niet tegen, helemaal niet als je bedenkt dat wij er € 2,99 voor betaalden. Zeker voor herhaling vatbaar, ik zal de app daarom ook weer vaker gaan gebruiken. Soms zijn de pakketten snel weg, maar af en toe even kijken en een pakket "scoren". Dat gaan we weer doen! 
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
tips om een moestuin te beginnen
door Doortje 11 apr., 2024
Wil je een moestuin beginnen? Vandaag geven we handige tips!
Onze week; Lekker lenteweer, naar de dierenarts en heerlijk eten
door Doortje 09 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?
Show More
Share by: