Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Even tijd voor elkaar:

De beste tips om samen even weg te gaan

Even tijd voor elkaar:
De beste tips om samen even weg te gaan

Met een druk gezin, werk en een sociaal leven staat de agenda van jonge ouders vaak erg vol. Van schooluitjes, gewone schooldagen, speelafspraken, sport en wedstrijden tot verjaardagen van familie in de weekenden. De weken vliegen voorbij en voor je het weet is het weer zomervakantie. Maar naast dat je samen ouders bent, ben je ook nog gewoon een koppel. De verliefdheid verandert in houden van, maar aan een huwelijk blijf je ook altijd werken. Juist als het leven zo druk is en juist om je weer even te herinneren aan de tijd dat je verliefd werd op elkaar. Even samen eruit helpt hierbij… even tijd voor elkaar zonder de kinderen en zonder de drukte. Vandaag geven wij de beste tips om samen even weg te gaan… 


Zorg voor goede oppas


Oppas voor de kinderen is natuurlijk het belangrijkste als je even weg wilt gaan. Zorg voor een goede oppas die je helemaal vertrouwd en waarvan je weet dat je kinderen het super naar hun zin hebben om daar te logeren. Je wilt tijdens je uitje niet in de stress zitten om de kinderen, maar je wilt ze met een gerust hart achterlaten. 


Ga voor luxe 


Even samen weg komt er altijd minder snel van dan je zou willen. Daarom kun je best voor wat meer luxer kiezen als jullie dan lekker weg gaan samen. Een goed hotel met goede reviews en een lekker uitgebreid ontbijt. En bedenk goed of je een hotel met een zwembad wilt of liever een luxere kamer met meer faciliteiten op de kamer. In deze lijst Luxe hotels Nederland kun je de mooiste hotels vinden.


Denk aan het eten 


Een heerlijke maaltijd onder het genot van een goed glas wijn, dan komen de beste gesprekken op gang. En wat is het heerlijk om elkaar weer eens echt te spreken zonder dat er allemaal verhalen doorheen verteld worden. Kies voor een hotel met een goed restaurant (kleine tip: bekijk alvast de menukaart voordat je boekt). Samen uitgebreid dineren betekent ook mooie gesprekken over de kinderen, het leven, jullie relatie en de toekomst. Neem de tijd en praat weer eens echt uitgebreid over al het moois. 


De stad 


Vinden jullie het heerlijk om te winkelen en musea te bezoeken? Kies dan voor een hotel bij de stad. Je loopt vaak zo de stad in en kunt meteen lekker struinen door onbekende speciaalzaakjes of dat museum bezoeken wat al zolang op je lijstje stond. De stad is ideaal als je lekker wilt winkelen, eten, musea wilt bezoeken en als je houdt van de vele mensen in de stad. 


Zoek de rust 


Willen jullie liever echt even bijkomen van de drukte thuis? Kies dan voor de rust in de natuur. Een Weekendje weg aan zee staat garant voor eindeloze strandwandelingen, met je voeten in de zee (of misschien wel zwemmen als het weer dat toelaat) en wakker worden met de zee op de achtergond, dat is pas echt rust! 


Geniet


De allerbelangrijkste tip bewaren wij voor het laatst: Geniet samen van jullie tijd met elkaar. Zodat je weer helemaal opgeladen bent voor het drukke leven thuis. Met mooie herinneringen die je meeneemt. 


(Dit artikel is geschreven in samenwerking met Valk exclusief.)

Onze week: al een beetje herfst, cadeautjes, nieuwe schoenen en een nieuwe fiets
door Doortje 17 sep, 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?!
Recept: Aardbeien fruit rolletjes
door Doortje 14 sep, 2024
Vandaag delen wij het recept voor een lekkere snack van 100% fruit!
Wat houdt goedkoop internet precies in?
door Doortje 13 sep, 2024
Vandaag vertellen wij je alles over goedkoop internet (gesponsord artikel)
Stop met vergelijken en bespaar heel veel geld... want het gras is niet groener bij de buren...
door Doortje 12 sep, 2024
Er is altijd iemand die beter is, vaker op vakantie gaat, een nieuwere auto heeft en gelukkig is, toch?! We vergelijken wat af...
Onze week; Weer terug in het ritme
door Doortje 10 sep, 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?
Recept: Knoflookboter tortilla chips met gesmolten kaas
door Doortje 07 sep, 2024
Vandaag delen wij het recept voor deze knoflookboter tortilla chips met kaas
5 x besparen in September
door Doortje 05 sep, 2024
September is begonnen! Kun je het geloven? Er staan dus weer 5 nieuwe bespaartips en opdrachten klaar om deze maand mee aan de slag te gaan. Succes!
Onze week; Midgetgolf, bbq en, trampoline hal, Aviodrome en weer een honkbalwedstrijd
door Doortje 03 sep, 2024
De laatste week van de zomervakantie! Kijk je mee naar ons weekoverzicht?!
4 Tips voor het kiezen van een kinderopvang in Almere
door Doortje 01 sep, 2024
Ben je op zoek naar kinderopvang? Wij geven handige tips! (gesponsord artikel)
Recept: Oreo slagroom ijs
door Doortje 31 aug, 2024
Vandaag delen wij het recept voor super makkelijk en lekker Oreo slagroom ijs!
Show More
Share by: