Vandaag hebben we weer een heerlijk zoet recept voor je! Ben je gek op speculoos, dan is dit een recept voor jou. Deze chocolaatjes maak je door eerst 1 grote versie te maken en die daarna in stukjes te breken / snijden. Lekker zoet en lekker makkelijk om te maken!
Dit heb je nodig voor 16 speculoos chocolaatjes:
- 100 gram witte chocolade
- 30 gram Biscoff speculoos pasta
- 100 gram cornflakes
Voor de decoratie (optioneel:
- 20 gram witte chocolade
- 15 gram Biscoff speculoos pasta
Leestip: Zoete tortilla chips met chocolade dip
Zo maak je de speculoos chocolaatjes:
- Smelt de 100 gram witte chocolade en doe in een kom.
- Verwarm de Biscoff speculoos pasta even in de magnetron om de pasta wat vloeibaarder te maken en meng met de witte chocolade.
- Voeg de cornflakes toe en meng goed door elkaar.
- Gebruik een vierkante bakvorm (affiliate link) met bakpapier en stort het chocolade / Biscoff / cornflakes mengsel hierin.
- Nu kun je de chocolaatjes nog decoreren (optioneel) Smelt de 20 gram witte chocolade en maak de 15 gram Biscoff speculoos pasta weer vloeibaar en zigzag over het mengsel heen.
- Zet 2 uur in de koelkast om hard te worden.
- Snijd de chocolade in stukjes en geniet!
In de onderstaande video kun je zien hoe wij de chocolaatjes maken. Zo kun je heel gemakkelijk het recept namaken. Succes!