Kortingscodes

Actuele kortingscodes 


Iedere week een update...

Als we iets kopen, dan natuurlijk het liefst met korting! Want bij Doortjesblog houden we van besparen en je geld uitgeven aan de dingen waar jij echt blij mee bent. Op deze nieuwe pagina delen we iedere week nieuwe kortingscodes, leuke gratis producten en andere handige sites die je moet kennen als je wilt besparen. 


Goede acties voor lekker veel korting bij bol.com (vaak gratis thuisbezorgd) 


- 50% korting op Robijn color wascapsules. (halfjaar box) 

- Ga je met het mooie weer aan de slag in de tuin? Profiteer dan van een goede korting op snoeigereedschap 


- 50% korting op Andrelon shampoo, handig om een voorraadje in te slaan.



Gratis iets bijverdienen

Gratis aanmelden voor Euroclix, het spaarprogramma voor cashback en het invullen van enquetes, waarmee je punten (clix) spaart, die je kunt inwisselen voor geld. (mijn verdiensten tot nu toe, verspreid over een aantal jaar; € 2594,-) 

Gratis producten en korting bij HEMA

Spaar je punten met je klantenpas of app van HEMA? Dan kun je je punten nu weer inleveren voor vouchers met korting of gratis producten zoals een kop koffie, gratis reinigingsdoekjes, gratis pinda mix of gratis foto afdrukken.


Korting op je vakantie bij Landal Greenparcs

Aanbiedingen bij Landal Greenparcs voor korting op je vakantie. Van Last minutes tot korting in de zomervakantie, je vindt alle aanbiedingen bij elkaar. 


Nog meer kortingscodes

Op Startpagina Kortingscodes vind je meer codes voor webshops zoals Blokker, Center Parcs en ICI PARIS XL



Heb jij een goede kortingscode? Laat het ons even weten, iedere week werken we het overzicht bij;

Let op! Deze pagina bevat soms affiliate links, dat betekent dat wij een klein percentage van het bedrag van de bestelling ontvangen, het kost je niets extra en wij gebruiken deze inkomsten om de blog uit te breiden. 
Share by: