De lente begint bijna en dat betekent dat heel veel winkels de winterkleding en schoenen af gaan prijzen, een mooi moment om eens te kijken of je nog iets nodig hebt! 


Mijn eigen kledingkast zit redelijk vol, al heb ik voor de zomer nog wel een aantal dingen "nodig". Al ga ik eerst maar eens kijken of het niet gewoon lukt met wat ik al heb. Voorgaande jaren had ik op echt warme dagen soms net te weinig, waardoor ik graag iets erbij kocht. Maar inmiddels staat de wasmachine hier zo'n 5 keer per week te draaien, dus de "omloopsnelheid" qua was is inmiddels wel iets sneller ;) Dus we gaan het wel even zien.


Ik heb ook niet perse winter of zomerkleding. In de winter draag ik een t-shirt gerust onder een trui en als het zomers s'avonds kouder wordt, dan draag ik die trui gewoon weer, dat is makkelijk, want mijn kast blijft het hele jaar hetzelfde. 


Voor de volgende winter heb ik wel echt nieuwe laarzen nodig. Ik koop nooit hele dure laarzen en dit jaar had ik nog laarzen van vorig jaar en een paar laarzen die ik kreeg, daarnaast heb ik nog een paar met hakken. Je zou zeggen dat die drie paar voldoende is, maar 1 paar is echt af en gaat nu weg en die hakken draag ik toch minder vaak dan ik zou willen. Dan blijft er 1 paar over en ik wil toch af en toe weleens iets afwisselen... 


De zoektocht die begon en het viel mij op dat veel fysieke winkels nog niks afprijzen, maar webshops des te meer. Ik keek en klikte iets weg, ik zocht verder en vond opeens prachtige laarsjes bij Zalando. Een site die ik over het algemeen nogal duur vind, maar deze waren mooi afgeprijsd. Daarnaast bedacht ik mij dat ik nog een cadeaubon had liggen en tadaa... voor € 15,- heb ik nieuwe laarzen voor komend jaar (al zal ik ze zeker nu ook nog wel even dragen, zo mooi zijn ze!) ;) 


Maak jij handig gebruik van de uitverkoop? En koop je weleens iets bij een winkel of webshop die je anders veel te duur vindt?! ;) 

Reacties (3)

Nieuwste artikelen;
Pampers 40%Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow