Ons weekmenu was weer een succes! We aten weer eens een stamppot, dat kan inmiddels wel volgens ons ;) En Dustin stond een aantal keer in de keuken, heerlijk! Kijk je mee?! 


Wil je nog meer inspiratie?! 


Vrijdag aten we weer eens boerenkool. De kinderen vroegen er al een hele tijd om en wij vonden het ook wel weer eens tijd ;) 


Zaterdag besloten we lekker frietjes te gaan halen. Dat wilden we eigenlijk een weekje eerder doen, maar toen was het er niet van gekomen! Deze keer wel en het was weer lekker!


Zondag dook Dustin de keuken in om lekkere pizza's te maken, super lekker altijd!


Maandag was het tijd voor aardappelkroketjes met spinazie en een hamburger (met nog wat ui die we over hadden van de pizza's, haha!)


Dinsdag aten we weer eens een soepje, dat was al een tijd geleden! Deze keer weer uiensoep, heerlijk!


Woensdag kookte Dustin alweer. Ik lag in bed want het was in mijn nek geschoten... zo vervelend! Hij maakte lekker een groentenvulling voor bij de wraps. 


En donderdag bakte ik weer eens pannenkoeken. Daar hadden we al een hele tijd trek in! Heerlijk met zoet beleg; stroop, poedersuiker, chocoladepasta of ijs... niet gezond, wel super lekker, haha!


En zo aten we eigenlijk helemaal niet zo ontzettend gezond deze week, maar wel lekker. De komende week vast wel weer wat gezonder, we wisselen altijd lekker af ;) De foto's zie je volgende week zondag weer! 


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow