Goedemorgen deze mooie zondag! Ik heb weer een nieuw weekmenu voor je, waaruit je wellicht wat inspiratie op kunt doen voor je eigen maaltijden. Kijk je mee?! :) 


Op vrijdag aten we nasi, ik maakte een flinke pan vol. De foto's worden nooit zo aantrekkelijk met die sate-saus, haha! Maar ja, die hoort er natuurlijk wel gewoon lekker bij ;) 


Op zaterdag besloten we de frituurpan weer aan te gooien. Nu we die onder het stof vandaan hebben gehaald, moet ik ook eerlijk bekennen dat we veel vaker frietjes eten ;) Maar ach, het is wel lekker, haha! Naast de frietjes had ik nog een kroket, heerlijk! 


Op zondag aten we nog van de nasi en maandag maakte ik quesedilla's, waarvan je hier een stukje ziet. Vroeger aten we die echt veel vaker en opeens dacht ik er weer aan! Ik maakte een variant met tomaat, olijven en mozzarella en een variant met ham, kaas, paprika, ui en knoflook. Ze vielen erg in de smaak, ook bij de kinderen, dus dit recept zal weer vaker op het menu staan :) 


Op dinsdag wat het weer tijd voor een altijd geliefd soepje. Zoals jullie weten zijn we gek op soep, heerlijk! Deze keer maakte ik groentensoep, een hele pan vol. Maar de rest van de pan ging bij de lunch in de dagen hierna lekker op, dus we aten er 1 keer s'avonds van. 


Woensdag maakte ik weer de Mexicaanse ovenschotel. Die had ik laatst gemaakt en ik kreeg er zoveel vragen over! Ik besloot dus om het snel weer op het menu te zetten en daar een video over te maken, die komt binnenkort online. 


Donderdag was alweer de laatste avond dat mijn familie uit Italie hier was, dus we aten allemaal gezellig bij mijn ouders mee. We aten lekker frietjes (voor ons dus de 2e keer deze week, oeps!) en ik had er een hamburger bij, lekker! 


En zo aten we vooral veel frietjes, haha ;) Nee hoor, dat viel wel mee, maar 2 keer per week gebeurt niet heel vaak! Vanavond gaan we uit eten en de rest van de week moet nog gepland worden... ik zit in ieder geval te denken aan een Italiaanse bonenschotel, die hebben we ook al lang niet meer gegeten! De foto's zie je volgende week zondag weer!
Reacties (7)

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Nieuwste YouTube video
Follow