Goedemorgen deze mooie zondag! Nog even genieten van het mooie weer vandaag ;) Maar ik heb natuurlijk ook weer een heel nieuw weekmenu voor je om in mee te kijken... 


Op vrijdag bak ik weer een lekker broodje. Die snijden we bij het avondeten aan, want we eten er uiensoep bij :) 


Zaterdag maak ik hutspot voor het eerst in mijn leven. Geloof het of niet, maar ik had het nog nooit gemaakt! :O We hadden het wel al vaker gegeten en de kinderen vonden het ook lekker en daarbij is het totaal niet moeilijk, dus dat komt vaker op het menu. Wel met iets van een worstje of falafel balletjes ;) 


Op zondag duikt Dustin de keuken in. Hoe leuk ik koken ook vind, af en toe is het heerlijk als hij kookt! We eten pasta met tomatensaus en veel groenten. 


Maandag is het restjesdag! Ik haal groentenvulling voor taco's of wraps uit de vriezer en maak er zelf een soort wraps bij, die waren enorm lekker! Ik maakte er 8 en ze gingen allemaal op. (Dustin at zelfs iets anders, dus ik at ze samen met de kinderen) Dat ga ik zeker vaker maken! 


Op dinsdag blijft Dustin bij de kinderen. Hij maakt boerenkool stamppot en dat eten ze lekker voordat hij ze naar bed brengt. Ik heb een etentje met familie (helaas was het niet te regelen om met het hele gezin te gaan, dus ik ga alleen) Totaal niet vegan, maar het was zo'n bijzondere aangelegenheid, dat ik alleen maar genoten heb! Het voorgerecht was een heerlijke tomatensoep.


En daarna konden we kiezen voor vlees of vis. Ik ben geen visliefhebber, dus het werd vlees; een enorme schnitzel! Ik kreeg maar de helft op. Daarbij nog een heerlijke knoflooksaus en lekkere boontjes (haricot verts en sojaboontjes) ook super lekker! 


Als toetje koos ik voor een kaasplankje. En wat was die ook lekker! Ik ga meestal voor een zoet dessert, maar ik ben ook dol op kaas en dat had ik best gemist deze maand ;) Dus ik nam het er maar even van... 


Op woensdag maakte ik pizza met turks brood. Voor Dustin en de kinderen met mozzarella en salami en voor mijzelf met groenten. Het was lekker, maar ook een beetje mwah, dus niet helemaal voor herhaling vatbaar. 


En donderdag probeerde ik weer iets nieuws uit. Kipstuckjes van de vegetarische slager met kerrie. Daarbij ui, paprika, sperzieboontjes in een saus van kokosmelk met kerrie, ananas en rozijntjes. Erg lekker! 


En zo aten we heerlijk. Ik heb genoten van het etentje en het veganistische eten de dag erna meteen weer opgepakt. Mijn veganistische maand duurt tot komende dinsdag, dus vanaf woensdag eet ik wel weer alles en mijn bevindingen vertel ik jullie binnenkort in een nieuwe video! Ons nieuwe weekmenu zie je komende zondag weer!Nieuwste artikelen;
KinderboekenweekHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Nieuwste YouTube video
Follow