Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Veel pompoenen, studiedag,

kringloop en Bobby jarig!

Vandaag heb ik natuurlijk weer een kijkje in onze week voor je klaarstaan... vorige week hadden de meiden een studiedag, we gingen op zoek naar cadeautjes voor de kat die 1 jaar is geworden en zagen veel pompoenen bij het tuincentrum! En ik ging naar de kringloop... allemaal leuke dingen, kijk je mee?!

Maandag hadden de meiden een studiedag. Thijs ging wel gewoon naar school. Omdat wij in het weekend verkouden waren geworden, hadden we er een rustig weekend van gemaakt, (zoals ik in het vorige weekoverzicht al vertelde)...ben ik maandag lekker aan de slag gegaan om het huis weer helemaal opgeruimd en schoon te maken. De meiden speelden 's ochtends lekker om mij heen en gingen in de middag een film kijken bij een vriendje uit de klas...

Toen de meiden weer thuis waren was het al het einde van de middag. We konden nog net een potje Triominos junior doen en daarna ging ik koken.... na al het lekkere snoep bij de film ging de pasta er wat lastig in, haha! Dat was natuurlijk wel te verwachten.

Dinsdag begon ik de dag met een ontbijtje achter de laptop... ik had veel te doen, dus dan vind ik het prettig om meteen te beginnen. Ik had een lekkere kop koffie en een ontbijtje met blauwe bessen, yoghurt en cruesli.

Dinsdag was het weer tijd voor allemaal trainingen en daarom moest er weer vroeg gegeten worden door de helft van het gezin... Ik had laatst een mega zak uien van 5 kg. gehaald, daar kunnen we wel even mee door... dus er stond nu een lekkere uiensoep op het menu. Ik begon 's middags al met het snijden (dat is even een werkje) en het karameliseren van de uien (dat duurt ook vaak een uurtje)... maar daarna heb je uien voor een heerlijke soep!

Woensdag was ik weer bezig met een lekker recept. Deze chocolaatjes van marsrepen en cornflakes zijn super lekker. Ook de video kun je inmiddels alweer zien, ook altijd leuk om even mee te kijken :)

Woensdagmiddag gingen we met de meiden even naar het tuincentrum. Ze wilden voor onze kat Bobby wat leuke cadeautjes kopen, omdat hij bijna jarig was, zo lief! We keken natuurlijk ook even rond en zagen heel veel pompoenen, zo lekker herfstig en het zijn altijd prachtige kleuren...

Woensdagmiddag had Sofie ook nog dansles. Wij maakten ondertussen een wandeling door het bos... zo hadden we meteen weer 3 kwartier beweging te pakken!

De laatste weken gaan Dustin en ik vaak ergens gezellig koffie drinken... maar afgelopen week waren we beiden nog goed verkouden. Het was de ene dag irritanter en erger dan de ander, inmiddels is het maandag nu ik dit weekoverzicht maak en zijn we er beiden nog niet vanaf. Bij mij werd het minder, maar daarna weer erger... wat een gedoe! Het gaat gelukkig uiteindelijk wel weer over en donderdag hadden we beiden niet zo'n zin om er op uit te gaan, dus we deden een lekker ontbijtje thuis.

Donderdagmiddag was Thijs vroeg uit en ging hij samen met Dustin op zoek naar nieuwe kleding, hij had echt weer wat nodig en joggingbroeken zijn inmiddels favoriet... ik kreeg regelmatig foto's doorgestuurd met verschillende opties, terwijl ik ondertussen de boodschappen deed, zo waren we allemaal weer op tijd thuis om de meiden op te halen.

En donderdagmiddag werd er weer getraind. Ik bleef met Sofie thuis en Bobby kon ook even lekker uitrusten, haha!

Vrijdagochtend werd ik opgehaald door een vriendin van mijn moeder, ik ken haar ook al ruim 30 jaar en we drinken regelmatig ook samen een lekkere kop koffie. Deze keer gingen we naar de kringloop... koffie drinken en lekker rondkijken. Ik keek natuurlijk graag bij de boeken en ik kocht deze keer een boek van Jodi Picoult. Daar heb ik laatst 2 boeken van gelezen. Het zijn vaak heftige verhalen, maar echt prachtige boeken. Ik vond een boek voor € 1,20, dus die ging lekker mee!

Zaterdag hadden we een rustige dag. Dustin ging naar zijn werk en Thijs had eigenlijk 2 honkbalwedstrijden na elkaar... helaas konden we deze keer niet gaan omdat ik de auto niet beschikbaar had... nou ja, het was niet erg want er waren genoeg spelers. Wij deden lekker rustig aan, deden wat boodschappen en liepen nog even naar het winkelcentrum, waar we aan het eind van de middag nog een teamgenoot van Thijs tegenkwamen... hij was dus meteen op de hoogte van hoe de wedstrijden waren gegaan... 's avonds maakten we lekker pizza en deze flammkuchen met crème fraiche en spekjes, lekker!!

Zondagochtend sliep iedereen lekker uit... zaterdagavond hadden we een film gekeken en was het laat geworden. Na het ontbijt viel er een cadeautje voor de kinderen in de brievenbus, super lief! Ze pakten het meteen uit (het waren Donald Ducks), dus die werden meteen lekker gelezen!

Daarna was het tijd om Bobby lekker in het zonnetje te zetten... hij is alweer 1 jaar geworden! En de meiden hadden dus cadeautjes geregeld, zo lief! Hij vond het best interessant, haha!

En ook met het nieuwe speelgoed werd er meteen gespeeld.... Hij vond het wel leuk al die aandacht!

De meiden hadden zelfs samen met Dustin een taart ontworpen! Ja, we vieren het meteen goed dan he?! Ze waren er erg trots op, we wandelden naar het winkelcentrum om de taart bij de Hema op te halen en daarna konden we lekker proeven, heerlijk!

De rest van de zondag gebruikten wij om lekker te lezen, er werd gespeeld met de Playmobil en de Lego kwam weer eens tevoorschijn... een echte zondag!


En dan is het (nu ik dit typ) alweer maandag. Vandaag is Thijs helaas thuis, want hij werd snotverkouden en benauwd wakker... Gelukkig hebben we verder een rustige week; werk, school en in het weekend nog een laatste honkbalwedstrijd en 1 van de meiden gaat iets bakken met oma. Verder zien we wel weer wat er allemaal gebeurt tussendoor! Fijne week allemaal!


(In dit artikel kunnen affiliate links staan. Als jij een aankoop doet via zo'n link, ontvangen wij een commissie. Het kost je niets extra's)

Recept: Marsrepen, cornflakes chocolaatjes
door Doortje 05 okt, 2024
Vandaag delen we een nieuw recept: Deze marsrepen, cornflakes chocolaatjes maak je met maar 4 ingrediënten!
5 x besparen in Oktober, doe je mee?!
door Doortje 03 okt, 2024
Oktober is begonnen, dus we delen wel 5 bespaartips / opdrachten waar je deze maand mee aan de slag kunt gaan. Doe je mee?!
Ontspannen de nacht in met een wabi sabi slaapkamer
door Doortje 02 okt, 2024
Wil je extra lekker slapen? Verdiep je dan eens in wabi sabi, een Japanse levenshouding (gesponsord artikel)
Onze week; Herfst, schoolreisje, nieuwe droger en lekker lezen
door Doortje 01 okt, 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?!
Recept: Stroopwafel koffie
door Doortje 28 sep, 2024
Vandaag delen wij het recept voor heerlijke stroopwafel koffie...
Een luxe badkamer thuis, zo realiseer je dat
door Doortje 27 sep, 2024
Vandaag delen wij tips voor een luxe badkamer thuis! (Gesponsord artikel)
5 tips voor het kopen van een nieuwe bank
door Doortje 26 sep, 2024
Ben jij op zoek naar een nieuwe bank? Wij geven handige tips voor je aankoop! (Gesponsord artikel)
5 tips om impulsaankopen te voorkomen
door Doortje 26 sep, 2024
Impulsaankopen kunnen je veel geld kosten, zonde als je geld uitgeeft wat je niet van plan was! Vandaag geven we tips.
Je woonkamer stylen als een pro, 5 handige tips!
door Doortje 25 sep, 2024
Vandaag geven wij 5 handige tips om je woonkamer te stylen als een pro! (gesponsord artikel)
Een nieuwe keuken kopen; Dit mag je niet vergeten
door Doortje 24 sep, 2024
Een nieuwe keuken kopen, dit mag je niet vergeten! Wij geven handige tips (gesponsord artikel)
Show More
Share by: