Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week: Nog even genieten van de zomer

en op naar de herfst...

Wat hebben we de afgelopen week nog geluk gehad met het weer! Nog even echt zomers, heerlijk nog de bbq aan, lekker in de tuin zitten en de genieten van de "laatste" zonnestralen. Afgelopen zaterdag is de herfst officieel echt begonnen en als we het weerbericht mogen geloven wordt het deze week ook echt meteen herfst, haha! Dus geniet nog even mee van de zonnige plaatjes van afgelopen week...

Maandag heb ik een lekkere werkdag gepland, maar het gaat even iets anders.. nu de r weer in de maand zit, komen de eerste virussen ook het huis weer binnen en 1 van meiden was van het weekend al aan het snotteren. Maandagochtend wordt ze helemaal snotverkouden wakker, dus ze blijft een dagje thuis. We doen rustig aan, ze vermaakt zich ook prima terwijl ik wel aan het werk ben. 's middags gaan we lekker even een stukje fietsen en komen we bij de manege langs, altijd leuk om even te kijken!

Daarna helpt ze mij gezellig mee met het maken van deze amandelrotsjes met gezouten karamel. Ze zijn super lekker (en leuk om te maken!) Ook de video kun je natuurlijk alweer online zien...

Aan het eind van de middag wandelen we nog even naar het pakketpunt om een pakketje weg te brengen. De verkopen via Vinted lopen momenteel heel erg goed... ik moet er snel weer eens wat nieuwe dingen opzetten, dat ga ik deze week maar eens doen!

Dinsdag gaat iedereen weer naar school en als ik de meiden nu ophaal en wacht in de auto, dan doe ik nu iedere dag een lesje Duolingo. Ik ben druk bezig om Italiaans te leren en het gaat prima. Die kleine lesjes zijn ook leuk om zo even tussendoor te doen. Dustin zei al gekscherend dat we verhuizen naar Italië als ik vloeiend Italiaans spreek, dus nog even doorleren maar ;) 

Woensdag ben ik een dagje vrij en begin ik de dag met een lekker kopje koffie... Thijs heeft maar 2 lesuren, dus hij slaapt lekker uit en komt naar beneden als ik koffie zit te drinken, gezellig!

Ik maak samen met Dustin een wandeling en 's middags gaat Sofie naar dansles. Tussendoor plof ik op de loungebank met een boek, dit boek las ik afgelopen weekend uit...

Woensdagavond gaat de BBQ lekker aan... je moet het er nog even van nemen als het kan, toch?! Nou BBQen wij ook gerust in de winter, maar als het heerlijk zonnig weer is, dan is het helemaal genieten. We eten lekker een broodje hamburger met maiskolven en sluiten de avond natuurlijk af met marshmallows...

Donderdag is Dustin vrij en fietsen we samen even naar het winkelcentrum. We besluiten om toch nog lekker weer even koffie te drinken.. een wekelijks momentje inmiddels! Deze keer ga ik voor een latte met een M&M's brownie... heerlijk!

'S middags ga ik aan het werk en zie ik dit bakje en super lieve briefje liggen! <3 In het bakje zaten wat snoepjes en lekkere kruidnootjes... zo lief!

Vrijdag zie ik dat we bezoek hebben als ik de meiden ga ophalen! En vinden jullie niet dat dit precies Bobby is?! Wat bizar he? Maar dit is dus een kitten die hier sinds deze week rondloopt... echt een schatje, ik geef hem / haar even wat aaitjes en ga dan weer verder...

Vrijdag gaat Sofie weer naar dansles en als ik thuiskom, dan hebben we nog een half uurtje voordat we aan tafel moeten zitten. Thijs moet op tijd eten, want hij gaat dan weer naar karate! Ik maak het mijzelf makkelijk... gehakt in de pan en een voorgesneden groenten pakket. Dan een pot pasta saus en we zitten zo aan tafel. Nog wat extra snoepgroenten erbij en het is prima. Deze pasta valt in de smaak, want alles gaat op...

Zaterdag gaan Dustin en Thijs weer vroeg de deur uit voor een honkbalwedstrijd. Ze spelen tegen de nummer 1 en helaas verliezen ze, maar met een heel klein verschil, dus ze hebben heel goed gespeeld! Ik ga met de meiden op zoek naar laarsjes voor de winter, maar helaas slagen we niet. 's middags fiets ik met Sofie nog naar een festival om te kijken bij een dansoptreden en 's avonds houden we filmavond en krijgt Bobby nog wat extra aandacht.. hij geniet er enorm van zoals je ziet!

In het weekend krijgt Thijs ook zijn verkooplink voor de grote clubactie! Dit jaar doet Sara ook mee met haar atletiek vereniging en zij kreeg dit kaartje al eerder. Vorig jaar kreeg ik regelmatig de vraag of ik de link wilde delen en hebben jullie via de blog ook massaal loten gekocht van Thijs, super leuk en super lief, nogmaals bedankt daarvoor, de sportclubs kunnen het goed gebruiken. Dus... ook dit jaar deel ik zijn link en deze keer ook die van Sara, mocht je een lot of loten willen kopen, dan kan dat via hun linkjes, bedankt!


Link van Thijs: klikkerdeklik


Link van Sara: klikkerdeklik


Zondag gaat Dustin weer werken en komen opa en oma gezellig op bezoek, dat betekent dus: koffie in de tuin! Lekker dat dat nog even kan.

's middags wordt er lekker buiten gespeeld en maken we lekker zelf pizza voor het avondeten. Nu de herfst is begonnen heb ik mijn kerst diamond painting weer eens tevoorschijn gehaald.. herkennen jullie hem nog? Ik kocht hem vorig jaar, maar die 15.000 steentjes kregen we niet af voor de kerst. Hij belandde in de kast en nu gaan we weer verder. Eens kijken of we hem voor deze kerst afkrijgen ;) Het is de ideale activiteit in de herfst wat mij betreft.... ik kocht deze bij Action, maar ook bij bol vindt je enorm veel varianten.... (affiliate link)


En zo is het weer een nieuwe week... ik ben benieuwd hoe het gaat met de regen, want de meiden gaan deze week op schoolreisje... oef! Ik heb er al eerder over verteld, maar de school kiest er de afgelopen jaren voor om in de herfst te gaan en dat betekent vaak; regen en koud, zo zonde! Maar ja, we gaan het zien of ze het drooghouden deze keer... de voorspellingen beloven helaas niet veel goeds. Verder komt er hier een nieuwe stofzuiger en droger binnen (daarover volgende week meer...) en heeft Thijs weer een wedstrijd, het seizoen is met een paar weken voorbij. Hele fijne week allemaal!

Een nieuwe badkamer kopen: 5 handige tips voor de beste aankoop
door Doortje 23 sep, 2024
Vandaag delen wij 5 handige tips voor de beste aankoop van een badkamer (gesponsord artikel)
Recept: Amandel rotsjes met gezouten karamel
door Doortje 21 sep, 2024
Vandaag delen wij het heerlijke recept van amandel rotsjes met gezouten karamel! Súper lekker!
5 simpele manieren om extra geld te verdienen
door Doortje 19 sep, 2024
Vandaag delen wij 5 simpele manieren om extra geld te verdienen
Onze week: al een beetje herfst, cadeautjes, nieuwe schoenen en een nieuwe fiets
door Doortje 17 sep, 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?!
Recept: Aardbeien fruit rolletjes
door Doortje 14 sep, 2024
Vandaag delen wij het recept voor een lekkere snack van 100% fruit!
Wat houdt goedkoop internet precies in?
door Doortje 13 sep, 2024
Vandaag vertellen wij je alles over goedkoop internet (gesponsord artikel)
Stop met vergelijken en bespaar heel veel geld... want het gras is niet groener bij de buren...
door Doortje 12 sep, 2024
Er is altijd iemand die beter is, vaker op vakantie gaat, een nieuwere auto heeft en gelukkig is, toch?! We vergelijken wat af...
Onze week; Weer terug in het ritme
door Doortje 10 sep, 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?
Recept: Knoflookboter tortilla chips met gesmolten kaas
door Doortje 07 sep, 2024
Vandaag delen wij het recept voor deze knoflookboter tortilla chips met kaas
5 x besparen in September
door Doortje 05 sep, 2024
September is begonnen! Kun je het geloven? Er staan dus weer 5 nieuwe bespaartips en opdrachten klaar om deze maand mee aan de slag te gaan. Succes!
Show More
Share by: