Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week: Bladeren zoeken in het bos, koffie, thee en taart!

Ik heb weer een gloednieuw en vol weekoverzicht voor je vandaag! De week vloog weer voorbij en zat vol met werk, koffie, thee, gezelligheid en in het weekend een boswandeling, wat is de natuur toch prachtig in de herfst! Kijk je mee?!

Maandag gaan de meiden bij een vriendinnetje een broodje eten en Thijs is nog op school. Ik ben dus tijdens lunchtijd alleen en besluit een lekker roereitje te bakken.. Ik neem echt even de tijd om te lunchen, dus even achter de laptop vandaan en rustig eten, lekker!

Dinsdag ga ik aan de slag met de BTW aangiften... eens per kwartaal moet dat weer ingestuurd worden en het derde kwartaal is natuurlijk voorbij, dus het is er weer tijd voor. Ik mag flink betalen, maar dat betekent ook dat ik goed verdiend heb... dus helemaal prima. En fijn als het weer gedaan is!

We gaan meteen door naar de woensdag. Dustin en ik ontbijten gezellig samen... De laatste maanden van het jaar is het bij ons beiden qua werk erg druk, dus op vrije dagen genieten we extra van dit soort momenten.

Woensdagmiddag gaan we met de meiden even naar het winkelcentrum. Ik heb zelf een nieuwe trui nodig, maar slaag helaas niet. De meiden hebben kleding nodig voor een feestje en slagen daar ook niet voor... maar... Sara slaagt wel voor een nieuwe trui en dat is dan ook maar weer fijn, haha! Uiteindelijk slagen de meiden (en ik) via Vinted... dus volgende keer kijken we daar maar eerst ;)

Woensdagmiddag ga ik ook nog aan de slag met deze spinnenwebben voor Halloween! Ze zijn erg lekker en ook de video kun je natuurlijk alweer bekijken. (Spoiler: Ze zijn natuurlijk ook makkelijk om te maken en super leuk om dat met de kinderen te doen)

Donderdagochtend lopen we samen weer gezellig naar het winkelcentrum. We halen wat boodschappen en drinken weer eens samen koffie, dat was al een tijdje geleden ivm een lekkere verkoudheid die hier rondging... dus dit is weer extra gezellig!

En alsof dat nog niet gezellig genoeg was... wandel ik 's middags weer naar het winkelcentrum samen met mijn moeder. We drinken gezellig een kop thee en delen een speculaas cake, die erg lekker was! Heerlijk om weer even bij te kletsen.

Als ik weer thuis kom, dan is iedereen lekker thuis. We steken de kaarsjes aan en hangen lekker op de bank.. Bobby doet ook mee met de ultieme ontspanning, haha!

Vrijdag heb ik een drukke werkdag en aan het eind van de middag breng ik Sofie naar dansles. Ik heb als zij les krijgt mooi even tijd voor een wandeling... wat een prachtige kleuren kom je dan tegen! De zon schijnt lekker en het is heerlijk om te wandelen, na 45 minuten haal ik haar weer op en gaan we terug naar huis. Daar moet Thijs bijna naar karate, gelukkig stond het eten al klaar en kan hij daarna snel de deur uit.

Zaterdag zouden we aan het eind van de middag op familiebezoek gaan, maar helaas.. de herfst betekent ook virussen en dat gaat dus niet door... erg jammer! We doen lekker rustig aan en er wordt uitgebreid gebadderd. Ik stap zelf pas aan het begin van de middag onder de douche.. Dustin gaat met de kinderen nog even op pad, ze bekijken onder andere een prachtige kerstshow!

Als ze weer thuiskomen hebben ze meteen wat boodschappen gedaan. Dustin was al heel lang van plan om appeltaart te bakken en hij vond dat een prima idee voor deze zaterdag, heerlijk! Ik krijg zelf ook nog iets lekkers, want "deze zag ik in de winkel en ik dacht aan jou"... super lief <3

Terwijl Dustin aan het bakken gaat, wandel ik weer naar het winkelcentrum... samen met de meiden haal ik de pakketjes van Vinted op, want die zijn al bij het pakketpunt! Als we thuiskomen is de appel kruimeltaart net klaar, met een kop thee kunnen we meteen lekker proeven, heerlijk!

Zondagochtend vertrekt Dustin naar zijn werk en ga ik met Sofie op zoek naar herfstbladeren. Ze wilt graag een eigen herfst tafereel maken en we vinden in de buurt al prachtig mooi gekleurde bladeren.

'S middags besluiten we om naar het bos te gaan. We maken een mooie wandeling, de zon komt net door en het is zelfs wat warm! We zien natuurlijk een heleboel paddenstoelen.

Daarna drinken we nog lekker een kop thee (de kinderen ijs, chocolademelk en/ of chips) samen met opa en oma die ook gezellig mee gingen wandelen.

Als we thuiskomen, dan wordt het herfst tafereel nog wat aangevuld en ziet het er erg gezellig uit. Het is inmiddels eind van de middag en Dustin komt ook thuis. We zetten de tafel vol met hapjes en sluiten zo de week af. Wij kletsen even bij en de kinderen zetten een kerstfilm op, waar wij het laatste gedeelte ook nog van meekijken...


Nu is de nieuwe week alweer begonnen. De kinderen gaan deze week nog naar school en hebben volgende week alweer herfstvakantie... de weken na de zomervakantie zijn echt voorbij gevlogen, ik kan echt niet geloven dat het alweer bijna herfstvakantie is! Maar het is echt zo.... deze week zijn we nog druk aan het werk, wordt er nog gesport, hebben de meiden een Halloween feestje en loopt Thijs een dag stage. In het weekend gaan we naar een premiere van een leuke musical, maar daarover zie je volgende week meer. Fijne week allemaal!

Recept; Chocolade spinnenwebben voor Halloween
door Doortje 19 okt, 2024
Vandaag delen wij een nieuw Halloween recept. Je maakt heel gemakkelijk deze chocolade spinnenwebben!
4 redenen waarom een saunabon het perfecte cadeau is
door Doortje 17 okt, 2024
Een saunabon is het perfecte cadeau! Wij vertellen je waarom... (Gesponsord artikel)
Naar buiten in de herfst, zo krijg je de kinderen mee
door Doortje 17 okt, 2024
Het is herfst! Het seizoen van het lekker gezellig maken in huis... maar vergeet ook vooral niet om lekker naar buiten te gaan, ook met de kinderen!
Zo kan je zelf de lekkerste gerechten bereiden!
door Doortje 16 okt, 2024
Wij geven vandaag handige tips om thuis de lekkerste gerechten te bereiden! (gesponsord artikel)
Onze week: Wandelen in de zon, heel veel lekkers, honkbal en pompoenen!
door Doortje 15 okt, 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?!
Recept: Spinnen donuts voor Halloween
door Doortje 12 okt, 2024
Vandaag delen wij een leuk recept voor Halloween! Je maakt heel gemakkelijk deze spinnen donuts...
10 leuke activiteiten voor in de herfst
door Doortje 10 okt, 2024
De herfst is volop bezig! Vandaag delen wij 10 leuke activiteiten voor in de herfst. 🍂
Een spaarrekening openen? Hier zijn een aantal handige tips
door Doortje 09 okt, 2024
Vandaag delen wij handige tips bij het openen van een spaarrekening (gesponsord artikel)
Onze week; Veel pompoenen, studiedag, kringloop en Bobby jarig!
door Doortje 08 okt, 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?!
Recept: Marsrepen, cornflakes chocolaatjes
door Doortje 05 okt, 2024
Vandaag delen we een nieuw recept: Deze marsrepen, cornflakes chocolaatjes maak je met maar 4 ingrediënten!
Show More
Share by: