Het weekmenu van vorige week liep een beetje anders. We bestelden inderdaad Chinees en daar aten we 2 dagen van. De stamppot ging niet door, want vanwege het mooie weer staken we de BBQ nog een keer aan en aten we een lekkere salade. Deze week haalden we dus weer wat maaltijden in, lees je mee?!
Maandag; Stamppot
De stamppot schoven we door naar deze week. Ik maakte 2 pannen vol; 1 met boerenkool en 1 met zuurkool. Echt heerlijk om dat weer te eten na een hele tijd! Iedereen at zo'n 2 keer een bord leeg, dat is een mooi compliment.
Dinsdag; Pasta met courgette
Dinsdag kook ik tegenwoordig een snelle maaltijd in verband met het sporten van Thijs. We zijn dan rond 18u thuis en Dustin komt rond 18.30u uit zijn werk en dan gaan we meteen aan tafel. Het moet dus snel te maken zijn of ik moet tijd hebben om het van tevoren te maken. Deze week koos ik voor een simpele spaghetti met tomatensaus en courgette.
Woensdag; Restjes stamppot
Ook op woensdag zijn we later thuis, deze keer in verband met zwemles (we hebben het er maar druk mee, haha!) En vaak maak ik 's middags al het avondeten. Deze keer had ik daar geen tijd voor, dus die
2 pannen stamppot
kwamen goed van pas en alles ging weer op.
Donderdag; Uiensoep
De uien waren in de aanbieding, dus we haalden meteen weer een hele voorraad. Uien gaan door de pasta, door de soep, eigenlijk in bijna alles wel, dus wij hebben ze altijd volop in huis. Vandaag maak ik een
lekkere uiensoep, die maak ik het liefst in de ochtend of de middag al, dan smaakt hij nog lekkerder!
Vrijdag; Aardappels, groenten en vlees
Ik hoop vrijdag toch uit eten te gaan. De afgelopen 2 weken werd het etentje steeds verzet, doordat Dustin een Corona test moest doen en ik die week daarna. Dustin eet met de kinderen aardappeltjes uit de oven met doperwtjes en worteltjes en een stukje vlees.
Zaterdag; Quesadilla
Zaterdag zijn we gezellig allemaal thuis, dan maken we weer eens quesadilla's! Lekker gevuld met salami, kaas, olijven, paprika... we combineren vaak wat af!
Zondag; Chili con carne
Het is echt heel erg lang geleden dat ik chili con carne maakte. We hebben het een tijd regelmatig gegeten en waren er toen een beetje klaar mee, volgens mij is dat wel herkenbaar... je hebt vaak een aantal gerechten die je veel eet (in verschillende combinaties) maar soms verandert dat ook weer. Ik kwam het recept tegen en besloot het weer eens te maken, lekker met brood of met rijst.