Nog maar even en dan is het weer Pasen! Wij gaan de dagen vullen met brunchen. En Dustin gaat een dag werken, maar wij vermaken ons wel. Deze paasfudge is snel gemaakt en ontzettend lekker! De kinderen helpen graag mee, dus ik weet zeker dat deze fudge met de Paasdagen ook op tafel staat. Ik deel vandaag graag het recept met je....
Dit heb je nodig voor deze Paasfudge;
- Blikje gecondenseerde melk (397 gr.)
- 250 gram witte chocolade
- 80 gram Paas koekjes
- 8 Paaseitjes
- Paaseitjes en chocolaatjes ter decoratie (optioneel)
Zo maak je de Paasfudge;
- Doe de gecondenseerde melk in een pannetje
- Snijd de witte chocolade in stukjes en doe bij de gecondenseerde melk in de pan
- Zet het vuur zacht aan en laag rustig smelten
- Snijd ondertussen de vulling (paaseitjes en paaskoekjes) in kleine stukjes
- Als de chocolade helemaal door de gecondenseerde melk is gesmolten, dan mag de pan van het vuur
- Voeg de eitjes en de koekjes toe en roer goed door
- Doe het mengsel in een bakvorm of ovenschaal. Leg een bakpapiertje onderop, zodat je de fudge straks gemakkelijk uit de vorm krijgt.
- Laat de fudge 5 minuten staan en decoreer naar wens
- Zet de fudge minimaal 4 uur in de koelkast en snijd daarna in stukken
Deze fudge is heerlijk bij de koffie of thee, zet hem bij de Paasbrunch op tafel of serveer de stukjes als dessert.
Eet smakelijk!
Vergeet ook niet om onze andere recepten eens uit te proberen.
In de onderstaande video kun je zien hoe wij de fudge maken;