Bij Pasen hoort chocolade vind ik... de lekkerste Paas eitjes die je tegenwoordig in allerlei smaken kunt kopen en daar lekker samen van genieten! Vandaag delen we een simpel recept met je, simpel, maar lekker! Deze chocolade stukken kun je gemakkelijk maken en horen er helemaal bij op de Paas tafel. Wil je een leuk cadeautje uitdelen? Verpak de chocolade stukken dan in mooie doorzichtige zakjes... een leuk en lekker kleinigheidje!
Dit heb je nodig voor de Paas chocolade stukken;
- 500 gram chocolade (verschillende soorten zoals puur, melk en wit)
- 300 gram Paas lekkernijen zoals Paas koekjes en eitjes om te versieren
Zo maak je de Paas chocolade stukken;
- Breek de chocolade in stukken en leg in een ovenschaal of bakplaat met bakpapier
- Smelt de chocolade in de magnetron of oven
- Pak de koekjes en paaseitjes uit
- Als de chocolade bijna gesmolten is, maak er dan een mooi patroon in (met een satéprikker)
- Versier de chocolade met de koekjes en eitjes
- Laat hard worden in de koelkast en breek in stukken
Maak ook eens deze Paasfudge met witte chocolade en Oreo
In de onderstaande video kun je zien hoe wij de chocolade stukken maken;