Fudge blijft toch ongelofelijk lekker! Lekker zoet, zacht en makkelijk te maken. Deze keer hebben wij het met Marsrepen gemaakt, de zoete nougat en de nog zoetere karamel maken dit een heerlijke combinatie. Ik vertel je vandaag graag hoe je deze Marsrepen fudge maakt...
Dit heb je nodig voor de Marsrepen fudge (slechts 3 ingrediënten)
- 300 gram witte chocolade
- Blikje gecondenseerde melk (397 gram)
- 150 gram Marsrepen
Probeer ook eens deze Stroopwafel koffie
Zo maak je de Marsrepen fudge
- Breek de witte chocolade in stukjes
- Doe de gecondenseerde melk in een steelpan en zet op laag vuur
- Voeg de witte chocolade toe, totdat alles goed gesmolten is
- Breek of snijd ondertussen de Marsrepen in stukjes
- Gebruik een vierkant bakvorm en bekleed de bakvorm met bakpapier
- Doe het gecondenseerde melk / witte chocolade mengsel in de bakvorm
- Leg de stukjes Marsrepen erop, je kunt ze een beetje in de fugde duwen
- Zet de fudge minimaal 2 uur in de koelkast om harder te worden
- Snijd de fudge met een scherp mes in stukjes en geniet maar!
Ook dit is weer een recept om makkelijk te maken (die recepten delen wij graag!) In de onderstaande video kun je zien hoe wij de Marsrepen fudge maken. Ben je nog niet geabonneerd op ons receptenkanaal op Youtube? Vergeet dat dan niet... Begin Oktober deelde ik in het weekoverzicht dat we net over de 700 abonnees zaten en inmiddels gaan we super snel richting de 1000! Daar ben ik natuurlijk erg trots op.