Deze ganache taartjes zijn makkelijk te maken en heel erg lekker! Als je gek bent op chocolade raad ik je aan om ze echt een keer te proberen! Vandaag delen we het recept met je. Je hebt maar 4 ingrediënten nodig, ideaal!
Dit heb je nodig voor 12 ganache taartjes
- 260 gram koekjes (wij gebruikten Bastogne koekjes)
- 80 gram boter
- 300 gram melk chocolade
- 125 ml. slagroom
Zin in iets anders? Maak dan eens Rocky road met stroopwafels en zoute stengels
Zo maak je de ganache taartjes
- Maal de koekjes fijn, dit kan ook gemakkelijk in een theedoek met een deegroller
- Smelt de boter en roer door de koekjes
- Vul de vormpjes met het koek / boter mengsel en druk goed aan
- Zet de vormpjes in de koelkast om harder te worden
- Breek ondertussen de chocolade in stukjes
- Verwarm de slagroom in een pannetje (let op; de slagroom mag niet koken, we maken hem alleen warm!)
- Schenk de slagroom bij de chocolade en roer totdat je een mooie ganache hebt
- Schep de ganache over de bastgone koekjes bodem
- Zet de taartjes minimaal 3 uur in de koelkast
- En de taartjes zijn klaar, tijd om voor te proeven!
Probeer ook eens onze KitKat fudge
Zo maak je heel gemakkelijk deze chocolade ganache taartjes. In de onderstaande video kun je zien hoe wij de taartjes maken;