Het is tijd voor een lekker nieuw recept; We vertellen je vandaag hoe je deze kaneelstengels met glazuur dip kunt maken. Lekker bij het ontbijt of als zoete snack op tafel.
Dit heb je nodig voor 20 kaneelstengels;
- 4 plakjes bladerdeeg
- 1 ei
- 3 eetlepels suiker
- 1 theelepel kaneel
(- of kante en klare kaneelsuiker)
- 1 eetlepel water
- 25 gram poedersuiker
Zo maak je de kaneelstengels met glazuur dip;
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en snijd ze in 5 repen
- Leg de repen bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier en besmeer met geklutst ei
- Meng de suiker en de kaneel of gebruik de kant en klare kaneelsuiker. Strooi over de repen bladerdeeg
- Bak de kaneelstengels zo'n 10-15 minuten goudbruin af
- Meng het water met de poedersuiker tot een mooi dun glazuur
- Serveer de kaneelstengels met het glazuur om te dippen
Deze kaneelstengels waren hier in huis zo op! Maar ze zijn zo makkelijk te maken... we maken ze snel nog eens! Vergeet ook niet om onze andere recepten eens te proberen.
In onderstaande video kun je zien hoe wij de kaneelstengels maken;