Kaas/ uien broodjes staan hier regelmatig op tafel. Heerlijk voor een lekkere lunch op woensdagmiddag of in het weekend en lekker bij een kom soep. Je hebt de ingrediënten vaak al in huis en het is gemakkelijk te maken, vandaag vertel ik je hoe wij ze vaak maken!
Dit heb je nodig voor 4 kaas/ uien broodjes;
- 2 uien
- Scheut olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepels gedroogde kruiden (Tijm, Rozemarijn en Basilicum)
- zwarte peper naar smaak
- 12 plakken kaas
- 4 afbakbroodjes
Zo maak je deze kaas/ uien broodjes;
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Snijd de uien in ringen en bak in de koekenpan met een scheut olijfolie
- Voeg de kruiden en zwarte peper toe, na 5 minuten mag de knoflook erbij. Laat de uien in 10 minuten op laag vuur zacht worden.
- Schaaf ondertussen de plakken kaas. Je kunt ook kant en klaar plakken gebruiken
- Snijd de afbakbroodjes open en beleg met de kaas. Schep daarna de uien erop en leg de broodjes op een rooster met bakpapier
- Dek de broodjes af met de bovenkant en bak in 10 minuten goud bruin
Zo snel zijn de broodjes klaar! Varieer met verschillende kruiden en verschillende soorten kaas voor nog meer lekkere broodjes. Eet smakelijk!
Vergeet niet onze andere recepten uit te proberen en bekijk de onderstaande video om te zien hoe wij deze broodjes maken!