Dit moet je doen;
- Verwarm de oven voor op 160 graden
- Zet een pan met water op het vuur en zet een kom op de pan (au bain-marie) Smelt de boter, de suiker en de helft van de chocolade naar keuze in de kom
- Haal de kom van de pan af als alles mooi gesmolten is en voeg het cacaopoeder, vanille en het zout toe
- Voeg de eieren toe, doe dit per stuk. Als het eerste ei helemaal is opgenomen, dan kun je het tweede ei toevoegen. (Zorg ervoor dat het mengsel niet te warm is, dan krijg je een geklutst ei door de chocolade... laat de kom eventueel een paar minuten afkoelen voordat je de eieren toevoegt)
- Voeg de laatste stukjes van je chocolade toe
- Schep als laatste de bloem door je beslag en roer stevig door met een garde
- Doe het beslag in de bakvorm (die kun je het beste met bakpapier bekleden) en bak de brownies in 20 minuten gaar.
- Het is de bedoeling dat de bovenkant helemaal gaar is, als je de binnenkant van de brownies controleert (met bijvoorbeeld een sate prikker) mag er nog beslag op zitten, dat betekent dat de binnenkant straks lekker smeuïg is.
En de brownie is klaar! Laat de brownie goed afkoelen en snijd daarna in mooie stukken,
Eet smakelijk!
Vergeet ook niet om onze andere recepten te bekijken en te maken.