Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Midgetgolf, bbq en, trampoline hal,

Aviodrome en weer een honkbalwedstrijd

De laatste week van de zomervakantie zit er voor ons ook weer op. Het is nu maandagochtend en de meiden zijn weer naar school. Thijs heeft pas later in de week zijn introductie, dus hij is nog gezellig thuis! We hebben ook de laatste week van de zomervakantie nog veel leuke dingen gedaan! We gingen midgetgolfen, de bbq ging een paar keer aan, we gingen naar de trampoline hal, Aviodrome en in het weekend had Thijs alweer een honkbalwedstrijd. Kijk je mee naar alle foto's?!

Maandag hebben we niet heel veel plannen. We slapen lekker uit en Dustin vertrekt naar zijn werk. Ik ga ook even een paar uur aan de slag en ondertussen vermaken de kinderen zich onder andere met Lego. Totdat Bobby bovenop het boekje gaat liggen slapen.. haha! Dus toen gingen ze maar even iets anders doen... hoe hij het voor elkaar krijgt? Ik weet het ook niet... ;)

Maandagmiddag gaan we even naar de stad en gaan we ook meteen even langs de bieb. De kinderen hebben hun boeken inmiddels wel uit en zoeken allemaal wat nieuwe boeken uit...

Als we weer thuis zijn gaan we aan de slag met het recept voor Oreo slagroom ijs.... De kinderen vinden het leuk om te helpen en het is echt weer heerlijk geworden! Ook de video staat natuurlijk online, dus mochten we nog warme dagen komen, dan zou ik het zeker een keertje maken.

Maandagavond wandelen we nog even naar de speeltuin... Ik heb in de vakantie vrijwel iedere dag toch de 10.000 stappen gehaald, maar meer omdat ik de hele dag bezig ben. Nu de kinderen weer naar school gaan en we langzaam weer in het ritme komen, wil ik mijn dagelijkse wandelingen wel weer oppakken, want dat kwam er niet veel van... zo'n wandeling naar de speeltuin helpt maar meteen mooi mee.

Dinsdag gaan we gezellig naar opa en oma. Mijn vader is jarig geweest, maar hij viert het nu wat later. We beginnen met een lekker gebakje.

Daarna is het tijd om te midgetgolfen. De kinderen doen fanatiek mee...

En zoals je ziet ben ik ook heel geconcentreerd... haha! Uiteindelijk wint oma en ik eindig als tweede, dus dat is altijd leuk!

Na het midgetgolfen gaan we allemaal naar ons huis en steken we de bbq aan. We eten heerlijk in de tuin, daar is het echt weer voor.

Woensdag begin ik de dag samen met de meiden met een potje 'familie poen" (affiliate linkje). Dit spelletje is nog steeds erg populair bij ons thuis.

Woensdagmiddag komt er een vriend van Thijs logeren. We gaan gezellig nog naar de trampoline hal. Het is wel heel erg warm, dus er wordt heel veel water gedronken en uiteindelijk houden ze het toch bijna het hele uur vol... maar het was achteraf niet echt de beste dag om dit te doen, haha! Ach, ze hebben plezier gehad en dat is het belangrijkste.

Bij de trampoline hal organiseren ze ook een summer camp met de hele dag door allerlei activiteiten. Als we net weg willen gaan, worden we gevraagd om mee te doen met de laatste activiteit; het springen van een enorme steiger op een heel groot luchtkussen. De kinderen willen allemaal wel, dus ze springen er nog even op los... hier zie je 1 van de meiden in het luchtkussen terecht komen...

Woensdagavond wordt er nog veel gegamed en doen wij nog een paar potjes Uno met ze, daarna gaan de jongens laat naar bed. Gelukkig wordt het snel rustig en gaan ze toch lekker slapen... altijd even afwachten hoe dat gaat het een logeerpartij in huis, haha! Donderdagochtend slapen ze lekker uit. Daarna gaan we naar Aviodrome, Thijs is er weleens geweest, maar wij nog niet...

Er is heel veel te zien. Natuurlijk veel oudere vliegtuigen, maar er is ook veel te doen en dat vinden de kinderen natuurlijk helemaal leuk!

De meiden vinden het vooral leuk om door een echt vliegtuig heen te lopen en alles te bekijken. Nu we zelf met ze gevlogen hebben, weten ze natuurlijk precies hoe alles gaat... halverwege de middag is er veel geleerd en gedaan en rijden we weer richting huis. Na nog een gezellige bbq wordt de logé weer opgehaald en hebben ze het super gehad.

Vrijdag hebben we weer een rustige dag. Er wordt lekker uitgeslapen en daarna gaan we naar een grote speeltuin in de buurt... opa fietst nog gezellig langs, dus na het spelen rusten we even uit met wat drinken. De kinderen kiezen voor ijs en vermaken zich nog op een springkussen...

Op de terugweg rijden we nog even langs een pakketpunt. Er liggen weer wat boeken voor mij klaar! Ik ben net met het laatste boek bezig van de vorige keer, dus dit komt mooi uit. Ik scoorde deze 5 boeken ook weer via Vinted. De andere boeken geef ik eerst door en die komen vanzelf wel weer een keer terug, dan verkoop ik ze denk ik weer door... de laatste tijd heb ik veel op Vinted gezet, ook de kinderen besluiten soms om iets te kopen of verkopen, leuk om ze dat mee te geven. We gaan vandaag ook weer 2 pakketjes wegbrengen...

Zaterdagochtend is er een verrassing als wij beneden komen. De meiden hebben een restaurant nagemaakt... compleet met menukaart en wij mogen daar lekker ontbijten, super leuk en lief!

Zaterdagmiddag rijden Dustin en Thijs naar Amsterdam, want de eerste honkbalwedstrijd staat alweer op het programma. De trainingen waren alweer begonnen, maar daar kon hij nog niet heen, dus hij begint met een wedstrijd. Nog maar een stuk of 5 weken en dan is dit seizoen ook alweer voorbij... wat gaat dat ook snel! Deze wedstrijd wordt in ieder geval flink gewonnen... met 10-1 scoren ze heel wat punten!

Zondag gaat Dustin weer werken... wij rijden even naar het tuincentrum voor eten en kattenbakgrit voor Bobby. Daarna even langs de Praxis voor een bepaald haakje... daarna nog even wat boodschappen en dan is alles weer gedaan. Aan het eind van de middag komen opa en oma nog gezellig langs en Thijs vraagt of ze willen blijven eten... we zetten de tafel in de tuin vol hapjes en zo genieten we van de laatste avond van de zomervakantie.


Inmiddels is het dus maandagochtend en zijn de meiden weer naar school. Deze week beginnen ook alle sporten en trainingen weer, dus we duiken zo de drukte wat dat betreft weer in... We brengen nog een bezoekje aan de kapper (dat ging vorige week helaas niet door) en er staat alweer een wedstrijd en een feestje in de agenda voor het weekend... maak er een fijne week van allemaal!

Recept: Aardbeien fruit rolletjes
door Doortje 14 sep, 2024
Vandaag delen wij het recept voor een lekkere snack van 100% fruit!
Wat houdt goedkoop internet precies in?
door Doortje 13 sep, 2024
Vandaag vertellen wij je alles over goedkoop internet (gesponsord artikel)
Stop met vergelijken en bespaar heel veel geld... want het gras is niet groener bij de buren...
door Doortje 12 sep, 2024
Er is altijd iemand die beter is, vaker op vakantie gaat, een nieuwere auto heeft en gelukkig is, toch?! We vergelijken wat af...
Onze week; Weer terug in het ritme
door Doortje 10 sep, 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?
Recept: Knoflookboter tortilla chips met gesmolten kaas
door Doortje 07 sep, 2024
Vandaag delen wij het recept voor deze knoflookboter tortilla chips met kaas
5 x besparen in September
door Doortje 05 sep, 2024
September is begonnen! Kun je het geloven? Er staan dus weer 5 nieuwe bespaartips en opdrachten klaar om deze maand mee aan de slag te gaan. Succes!
4 Tips voor het kiezen van een kinderopvang in Almere
door Doortje 01 sep, 2024
Ben je op zoek naar kinderopvang? Wij geven handige tips! (gesponsord artikel)
Recept: Oreo slagroom ijs
door Doortje 31 aug, 2024
Vandaag delen wij het recept voor super makkelijk en lekker Oreo slagroom ijs!
Hoe onderhoud je een brievenbus?
door Doortje 30 aug, 2024
Vandaag geven wij tips om je brievenbus goed te onderhouden. (gesponsord artikel)
10 fantastische tips om meer te bewegen in het dagelijks leven
door Doortje 29 aug, 2024
Vandaag geven we 10 fantastische tips om meer beweging in te passen in je dagelijks leven, zo kun jij er ook mee aan de slag!
Show More
Share by: