Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Lekker eten, prachtige bloemen,

spreekbeurt voorbereiden en too good to go

En zo vloog er weer een week voorbij! Vorige week kwamen we zondag terug uit Italië en maandag was het natuurlijk 2e pinksterdag, we konden lekker uitslapen en bijkomen. Dinsdag gingen de kinderen weer naar school en was er weer genoeg te doen. Tussendoor gingen Dustin en ik nog lekker samen lunchen en hadden we een etentje in het weekend... kijk je mee?!

Dinsdag was iedereen weer naar school en Dustin naar zijn werk. Na de twee weken Meivakantie en maar een paar dagen school in de week daarna, had ik genoeg te doen. Ik begon met een kop koffie en ging daarna snel aan de slag.

's middags had ik nog een bel afspraak staan, dus de dag vloog voorbij!

Ik had trouwens een mooi uitzicht tijdens mijn werk... ik kocht laatst een prachtige tulpenvaas. Daar was ik al een tijdje naar op zoek en eindelijk vond ik een hele mooie! Helaas was het tulpenseizoen net voorbij (wel jammer, maar dat betekende ook dat er een mooie korting op de vaas zat) en toen Dustin samen met Sara maandag boodschappen deed, kwamen ze thuis met 2 bosjes gerbera's! Echt 1 van mijn lievelingsbloemen, ik vind ze zo mooi! En ze staan ook echt prachtig in deze vaas.

Woensdag begonnen we de dag met versgeperst sinaasappelsap. We hadden sinaasappels gekocht, maar die waren zó zuur... echt niet lekker! We persten er dus een aantal uit en ik sneed er 1 in partjes om in te vriezen. Die partjes doe ik dan lekker in water op warme dagen, dus ze kwamen zo wel op... en het sap was gek genoeg heerlijk!

Woensdagmiddag ging ik met de kinderen even naar het winkelcentrum. Dustin moest deze dag extra werken omdat hij in verband met het weekend weg extra vrij was geweest... normaal is hij op woensdag altijd vrij, maar nu ging hij ook vroeg de deur uit. De kinderen zijn op woensdagmiddag altijd vrij, dus we konden mooi even op stap. Ze hadden alle drie wat nieuwe t-shirts nodig, dus voor allemaal kochten we wat shirts, we slaagden goed! Daarna nog even naar de bieb. De meiden hebben binnenkort allebei hun eerste spreekbeurt, dus er werden boeken uitgezocht met alle informatie die ze nog nodig hadden...

En aangezien 1 van de meiden haar spreekbeurt over katten doet, moesten er ook veel foto's gemaakt worden van Bobby... hij vond het wel interessant volgens mij, haha!

Donderdagochtend kreeg ik familie op bezoek. Zij waren ook in Italië geweest en namen wat lekkers voor ons mee! We kregen ook meteen de vieze was van ons weekend weg, want dat hadden zij ook meegenomen, zodat wij met het vliegtuig alleen met handbagage konden reizen, ideaal! We konden daarna wel meteen heel veel wassen, want de wasmanden waren meteen lekker vol... Maar aangezien het natuurlijk maar een weekend was geweest, was dat ook zo weer zo gedaan.

Donderdagmiddag zag ik dat de pioenrozen in de tuin prachtig uitkwamen! We hadden deze ook staan in de tuin bij ons oude huis (dat was een stekje van deze plant) en nu hebben wij deze. Ze zijn echt prachtig! Het enige nadeel... met alle regen die er is gevallen zijn ze nu al niet meer zo mooi... gelukkig hebben we er in ieder geval even van kunnen genieten!

Vrijdagochtend ging ik met een nieuw recept aan de slag... even eerlijk; ik had eerder in de week al een ander recept gemaakt, maar dat was helaas enorm mislukt! Dat gebeurt natuurlijk ook weleens. In verband met de Mei vakantie had ik nog niet vooruit gewerkt, dus vrijdag ging ik met iets anders aan de slag. Gelukkig ging dat wel goed! Ik maakte zoete tortilla chips met chocolade dip, heerlijk! Ook de video kun je inmiddels bekijken!

En tussen het filmen en later editen door, nam Dustin mij mee uit lunchen. We gingen deze keer naar van der Valk, altijd goed! Ik koos de club sandwich en die is altijd lekker... het is wel een hele maaltijd. Maar heerlijk om weer even samen te lunchen.

Zaterdagochtend zou Thijs een honkbalwedstrijd hebben, maar het ging hier vrijdagavond en nacht erg tekeer... enorme regen en onweer. Dus hoewel het wel weer droog was, waren de velden helemaal doorweekt, helaas werd de wedstrijd afgelast. We konden daardoor de dag rustig opstarten en 's middags gingen we gezellig naar het bos. De varkens daar vonden dat water ook wel lekker...

En na een flinke wandeling, samen met opa en oma. Gingen we ook nog even wat drinken! Altijd leuk en gezellig. De kinderen vermaakten zich in de speeltuin toen ze klaar waren en wij konden lekker bijkletsen.

En zaterdagavond kwam Bobby gezellig onder de deken liggen toen ik nog even bij Sara in bed lag en de dag met haar besprak. Op een gegeven moment vond hij het veel te warm en verhuisde hij naar een plekje boven de deken.

Zondag sliepen we lekker uit en zorgden de meiden voor een heerlijk ontbijtje, zo lief! Na wat boodschappen zag ik dat er een broodpakket bij Flink was bij Too good to go. Ik was daar vlakbij samen met Thijs, dus we kochten het pakket en haalden het meteen op. Zo hadden we een tas vol brood, zo is de vriezer weer lekker vol.

Zondagavond hadden we een gezellig etentje met opa en oma! Ze waren vrijdag alweer 47 jaar getrouwd, dus het was tijd om dit lekker te vieren. We gingen naar een Italiaans restaurant en genoten van heerlijke pizza en ook een heerlijk dessert!

Dustin ging voor de affogato als dessert. Met ijs en koffie... hij besteld het de laatste tijd wel vaker. En is helemaal fan! Dus we gaan het binnenkort eens thuis proberen te maken.


En zo sloten we het weekend af, waarbij we nog heel erg geluk hadden, want het ging weer los met regen en onweer en we waren lopend naar het restaurant vanaf mijn ouders hun huis. Maar... toen we weggingen was het net weer droog, top! De komende week staat er weer genoeg in de agenda. Naast alle sport van de kinderen ga ik met de meiden en hun klas mee met een uitje met school, ik ga een dagje uit als het weer meezit (even afwachten!) en ik moet even op controle voor mijn lenzen. In het weekend heeft Thijs weer een wedstrijd, ook hopen dat het deze keer door kan gaan! Fijne week allemaal!

5 simpele manieren om extra geld te verdienen
door Doortje 19 sep, 2024
Vandaag delen wij 5 simpele manieren om extra geld te verdienen
Onze week: al een beetje herfst, cadeautjes, nieuwe schoenen en een nieuwe fiets
door Doortje 17 sep, 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?!
Recept: Aardbeien fruit rolletjes
door Doortje 14 sep, 2024
Vandaag delen wij het recept voor een lekkere snack van 100% fruit!
Wat houdt goedkoop internet precies in?
door Doortje 13 sep, 2024
Vandaag vertellen wij je alles over goedkoop internet (gesponsord artikel)
Stop met vergelijken en bespaar heel veel geld... want het gras is niet groener bij de buren...
door Doortje 12 sep, 2024
Er is altijd iemand die beter is, vaker op vakantie gaat, een nieuwere auto heeft en gelukkig is, toch?! We vergelijken wat af...
Onze week; Weer terug in het ritme
door Doortje 10 sep, 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?
Recept: Knoflookboter tortilla chips met gesmolten kaas
door Doortje 07 sep, 2024
Vandaag delen wij het recept voor deze knoflookboter tortilla chips met kaas
5 x besparen in September
door Doortje 05 sep, 2024
September is begonnen! Kun je het geloven? Er staan dus weer 5 nieuwe bespaartips en opdrachten klaar om deze maand mee aan de slag te gaan. Succes!
Onze week; Midgetgolf, bbq en, trampoline hal, Aviodrome en weer een honkbalwedstrijd
door Doortje 03 sep, 2024
De laatste week van de zomervakantie! Kijk je mee naar ons weekoverzicht?!
4 Tips voor het kiezen van een kinderopvang in Almere
door Doortje 01 sep, 2024
Ben je op zoek naar kinderopvang? Wij geven handige tips! (gesponsord artikel)
Show More
Share by: