Weekmenu; Pannenkoeken, taco's en meer!

 

De afgelopen week aten we weer heerlijk,ik blijf het zeggen! Nu de vakantie voorbij is en het ritme weer begint, hebben we ook weer een strakkere planning voor het eten. We maken altijd al een weekmenu, maar in de vakantie lopen de dagen weleens anders dan gepland. Nu is dat bijna niet meer zo ;) Kijk je mee?! 


Zaterdag waren we gezellig een dagje bij familie, we aten s'avonds ook mee en aten pannenkoeken, lekker!! 


Zondag hadden wij zelf eters en maakte ik een grote schaal pasta salade. Met stokbrood en smeersels, makkelijk en lekker! 


Maandag aten we een restje salade en trok ik een bak soep uit de vriezer, dus ik kookte dinsdag weer. Deze keer taco's... Ik deed er uiteindelijk wel iets meer vulling in hoor, haha ;) 


Woensdag was het tijd voor aardappeltjes, deze keer uit zo'n zak uit de vriezer. Met doperwtjes en kip, simpel en lekker.


Donderdag was het weer tijd voor makkelijke goulash! De kinderen helpen nu vaak mee met het maken van het weekmenu en dat is volgens mij wel te zien, haha! Ze zijn dol op makkelijke goulash, dus dat blijft vaak terugkomen.


De komende week heb ik weer wat verschillende dingen op het menu staan. We gaan weer aan de stamppot, daar wordt het wel een beetje tijd voor en we gaan zelf pizza maken, ik heb er nu al trek in ;) De foto's zie je volgende week zondag! Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow