Onze week; Weer naar school en nog lekker genieten!

 

Vorige week begon school dan ook echt weer voor Thijs. De eerste dagen in groep 3 zitten erop en hij vindt het echt hartstikke leuk! We deden ook nog genoeg leuke andere dingen, kijk je mee?! 


In groep 3, niet meer in de kring maar aan een echt bureau! ;) 


Dinsdag ging ik lunchen met mijn zus (en de kleine! die het enorm goed deed) Lekker weer een clubsandwich, wat een straf! 


Woensdagochtend doe ik met de meiden vaak even wat boodschapjes als we Thijs hebben weggebracht. Sofie wilde heel graag met de chips op de foto, vraag mij niet waarom ;) 


En ik maakte kokosbollen met ze! Althans... het werden dus echt platte bollen, haha! Maar wel met chocolade erin, dus ze waren alsnog heerlijk! 


Zaterdag gingen we even naar de speeltuin... en wie wilde er weer op het klimrek ;) 


En mijn zonnebril werd weer ingepikt, haha! 


Zondag hadden we een rustig dagje thuis, de komende tijd is de agenda iets leger en dat vind ik eerlijk gezegd wel erg fijn ;) Aan het eind van de middag gingen we nog even naar Oud Valkeveen


Even zwaaien naar de meiden! 


En zij vermaakten zich prima terwijl ze aan het wachten waren met papa! Haha! 


We hadden dus weer een heerlijke week. Het weekend was wat rustiger, maar dat is ook weleens fijn! We hebben zondag echt heerlijk rustig aan kunnen doen, helemaal top! De komende week gaan we weer naar school en aan het werk en in het weekend weten we het gewoon nog niet! Het wordt vast weer erg leuk ;) De foto's zie je volgende week dinsdag! Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow