Onze ochtenroutine, inclusief de beroemde pannenkoekjes!

 

Dustin maakt vaak op zondagochtend pannenkoekjes voor bij het ontbijt, je hebt ze vast al eens in de vlogs langs zien komen ;) We kregen zo vaak de vraag hoe hij deze "perfecte" ronde pannenkoekjes maakte dat we ervoor kozen om weer eens een ochtendroutine te filmen waarbij we dit oa laten zien. Het is zondagochtend, we doen lekker rustig aan en we nemen je mee....

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow