Een nieuwe update! (vakantie, blog en meer!)

 

Zo. Daar zijn we weer lieve lezers! De zomervakantie is voorbij en inmiddels zit de eerste schoolweek er alweer op. Ik geef je vandaag even een update over zo ongeveer; alles! 


De zomervakantie was genieten! We zijn een midweek weggeweest en hebben ontzettend veel leuke dingen gedaan. Van familiebezoek tot dagjes weg. De vakantie had wat mij betreft nog wel wat langer mogen duren ;) Ik vond het veel te gezellig dat Thijs lekker thuis was (en het feit dat ik niet de hele dag op de klok hoefde te letten, speelde ook mee, haha!) 


Nu is school weer begonnen, Thijs zit in groep 3. Bizar, want hij zit niet meer in de kring en de bouwhoek, maar bloedserieus aan een bureautje, hij wordt echt super groot nu! Hij vond de eerste week super leuk en natuurlijk vermoeiend, maar hij zit tot nu toe lekker op zijn plek, dus ik hoop op een geweldig schooljaar! 


De meiden zijn in de vakantie ook gewoon naar het kinderdagverblijf gegaan en dat gaat dus gewoon door. Ze worden ook groot hoor! Ruim 3,5 zijn ze inmiddels en vanaf Maart gaan ze ook naar school! Ik kan het bijna niet geloven, maar het is wel zo, haha! 


Op mijn blog heb je tijdens de vakantieweken vooral veel video's voorbij zien komen. Mijn blog heb ik jaren met veel liefde geschreven, maar ik merkte de laatste tijd dat het vooral als een "verplichting" voelde. In de vakantie wilde ik de tijd nemen om eens iets minder te schrijven en te kijken hoe dat ging. Er zijn minder lezers geweest, maar dat vind ik in de vakantie nog niet eens zo gek. Daarnaast merkte ik ook dat ik het prettiger vond. Ons Youtube kanaal groeit als een malle om het maar even plat te zeggen en dat brengt heel veel leuke dingen met zich mee. Van leuke samenwerkingen tot heel veel mail. Ontzettend leuk, maar ook tijdrovend en aangezien ik 3 dagen per week werk (zo ongeveer, ik doe vanalles tussendoor) betekent dit dat ik minder tijd heb voor mijn blog. Ook de komende tijd zal dat nog steeds zo zijn. Ik ga namelijk beginnen met een grote opdracht; vloggen voor Libelle TV! Super leuk en ik heb er zin in!


Daarnaast ben ik druk met een ander project, waar ik binnenkort hopelijk meer over kan zeggen. Ik ben jullie, de lezers, zeker niet vergeten, maar ik zal de komende tijd op mijn blog nog steeds meer video's delen en schrijven wanneer ik daar tijd en zin voor heb. Geen verplichtingen, dat vind ik een stuk prettiger. 


Ik hoop dat jullie ook allemaal een leuke vakantie hebben gehad! De reactiefunctie werkt op mijn blog al een tijdje niet meer... niet omdat ik het niet wil, maar omdat mijn host mijn site heeft geupdate naar een systeem waarbij dit niet meer werkt (zonder overleg uiteraard) Gelukkig kunnen ze mij best upgraden naar een duurder pakket en daar ben ik dan niet zo blij mee. Achter de schermen ben ik er druk mee bezig, maar ondertussen kun je je reacties altijd kwijt op mijn facebookpagina! 


Er staan dus veel leuke dingen op de planning die ik nog steeds graag met jullie deel. Iets minder dan "vroeger" maar nog steeds met evenveel enthousiasme! 
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow