Een nieuwe boodschappenshoplog!

 

Ik vond het echt weer eens tijd voor een boodschappenshoplog! Een tijd geleden liet ik elke week onze boodschappen zien, maar inmiddels doe ik dat af en toe ;) Het was alweer eventjes geleden, dus het mocht wel weer een keer! Wat kochten we? Scoorden we nog leuke koopjes? En meer! Kijk je mee?! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow