Weekmenu; Pizza, Pasta pesto en vega nasi

Het is zondag en dat betekent dat ik je weer een kijkje geef in ons weekmenu! Er staan inmiddels zoveel weekmenu's online, dat ik zelf ook regelmatig even terugkijk als ik inspiratie nodig heb, haha! Deze week aten we oa pizza, pasta pesto en maakte ik vegetarische nasi. Kijk je mee?! 


Zaterdag ging ik uit eten met mijn moeder, gezellig! We hadden vooraf lekker knoflookbrood, daarna pizza en als toetje koffie en thee met iets lekkers, dit was een limoncello taartje, heerlijk! 


Zondag maakten we weer wraps, we waren met de meiden, want Thijs was logeren bij opa en oma. Het viel weer erg in de smaak! 


Maandag maakte ik pasta met verse, zelfgemaakte pesto. Erg lekker, maar niet veel (lees:geen) groenten! Ik zette dus voor het eten wat snoepgroenten op tafel; tomaat, komkommer, paprika en dat was supersnel op, dus we hadden onze vitaminen ook weer binnen! 


Dinsdag aten we nasi, vegetarisch deze keer. Ik deed er reepjes gebakken ei doorheen en dat was erg lekker! Ik wilde de rest eigenlijk in de vriezer doen, maar had geen bakjes meer, haha! Dus woensdag aten we nog een keer nasi ;) 


En donderdag weer een agv-tje. Aardappels uit de oven met doperwten en kip, die al snel verdween zoals je ziet ;) 


De komende week staat er oa panzanella en makkelijke goulash op het menu, ook altijd populair en lekker, dus de foto's zie je volgende week weer!


Nog meer inspiratie nodig?! 
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow