Schepsnoep,lekker!!

 

Snoep scheppen vond ik als kind super leuk om te doen. Al die keuzes die je kon maken en zelf mocht uitkiezen, het was een grote hit! Thijs vindt het ook geweldig om te doen, de meiden hebben het nog nooit gedaan, maar dat komt vast ook nog wel ;)


Bij de snoepwinkel in onze stad heb je heel veel schepsnoep. Meterslange rijen met bakken vol met snoep, drop, chocolaatjes en meer. Ik besloot om met Thijs lekker snoep te gaan scheppen en van mij mocht hij een zak vol... we waren rond de € 3,- kwijt, dus ook nog eens heerlijk voordelig ;) Natuurlijk moest er geproefd worden.... Kijk je mee?! 


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow