Oreo koekjes proeven met de meiden!

 

We namen alweer een nieuwe proefvideo op, haha! We kunnen er geen genoeg van krijgen ;) Deze keer ging ik samen met de meiden proeven, ik kocht namelijk een hele hoop oreo koekjes (wie houdt er niet van?!) En al die smaken moesten natuurlijk geproefd worden! De meiden waren heel enthousiast, dus deze video mag je niet missen! Kijk je mee?! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow