Onze week; Speelgoedwinkel, een filmpremiere en shoppen!

Wat gek dat de tweede vakantieweek er alweer op zit! Het gaat hartstikke snel en we genieten volop! Vorige week deden we ook weer zoveel leuks! Kijk je mee?! 


Maandag was Thijs nog logeren bij opa en oma. Ik ging met de meiden op pad naar de speeltuin en s'middags kwam hij thuis. De rest van de dag waren de kinderen nogal pittig, haha! 


Woensdag ging Dustin met Thijs naar een heuse voorpremiere van de Teen Titans film, Thijs kijkt deze serie regelmatig en was dus heel benieuwd naar de film! Hij vond het geweldig en ze hebben samen een leuke middag gehad!  

Ik zocht met de meiden wat verkoeling op in het bos ;) 


Donderdag gingen Thijs en ik naar de speelgoedwinkel! Hij had weer flink wat zakgeld gespaard en daar moest natuurlijk iets voor uitgezocht worden.... 


Zaterdag nam ik even een uurtje voor mijzelf. Sara ging logeren bij opa en oma en Thijs en Sofie waren met Dustin thuis. Ik wilde graag nog een korte broek, dus ik ging even shoppen. Ik vond ook deze jeans, superleuk! 


En toen Thijs van zwemles kwam kregen we een grote verrassing! Afzwemmen! <3


Na het eten gingen we nog even naar de speeltuin, Sofie en Thijs kregen natuurlijk alle aandacht, dat vonden ze geweldig ;) 


Zondag begonnen we de dag met pannenkoekjes ;) Sara kwam weer thuis en nu was het Sofie haar beurt om te gaan logeren! 


Dus wij gingen met Thijs en Sara nog even naar Oud Valkeveen! Lekker afkoelen! ;) 


En natuurlijk gingen we ook weer van de grote glijbaan af, joehoeeee! 


We hadden dus weer een heerlijke week! De komende week wordt ook weer leuk, want er staan weer heel veel leuke dingen in de agenda! De foto's zie je volgende week dinsdag! 


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow