Mijn persoonlijke doelen van Juli, hoe gingen ze?!

 

In Juni begon ik weer met een aantal maanddoelen voor mijzelf, als stok achter de deur om meer met sommige dingen bezig te zijn. Die maand ging het redelijk en besloot ik om ook voor Juli een aantal doelen te stellen. De maand is inmiddels alweer voorbij en daarom vertel ik je vandaag hoe het is gegaan, ik ben heel tevreden! 


1. Voor € 150,- op marktplaats verkopen; Gelukt!

Ik wilde € 150,- verdienen op marktplaats, best een flink bedrag, maar ik had dan ook best wat spullen staan die meer waarde hadden. De verkopen gingen lekker en ik verkocht een aantal duurdere dingen (waar ik ook nog eens meer voor kreeg dan verwacht) De teller stond uiteindelijk op een waanzinnige € 560,-! Wow! Ik ben er heel erg blij mee! 


2. 8000 Abonnees halen op Youtube; Gelukt!

Dit doel was erg ambitieus, in Juni groeiden we weinig en haalde ik mijn doel niet. Juli is ook nog eens een vakantiemaand, dus de kans zat er in dat we dit niet zouden halen, maar toch! De laatste weken ging het ontzettend snel, de abonnees vlogen erbij door een aantal video's die mega goed bekeken werden. De 8000 haalden we vorige week en inmiddels zitten we alweer over de 8100 heen. Ons Youtube kanaal vindt je hier.


3. Genieten; Gelukt!

Dit doel was lastig meetbaar, maar ik wilde meer leuke dingen doen. En dat is zeker wel gelukt. De date night met Dustin waar ik het over had is geweest en dat was erg gezellig! Daarnaast deden we heel veel met ons gezin. Een dagje Hellendoorn, een dagje Dierenpark Amersfoort, naar de film en meer; oprecht genieten dus! 


4. Vakantieplannen maken; Gelukt!

We wisten echt nog niet wat we met de vakantie wilden doen, terwijl die echt voor de deur stond. Dustin wist pas laat wanneer hij vrij kon krijgen en toen we dat wisten hebben we nog een paar dagen weg geboekt, daar hebben we zin in! Daarnaast maakte ik plannen om dingen met Thijs te doen. Hij gaat niet naar de BSO oid, dus we zijn de hele vakantie samen. Ik moet natuurlijk we werken, dus vaak gaan we een halve dag op pad en dan werk ik de rest van de dag (en de avond) Ik vind het wel super fijn om wat extra tijd samen met hem te hebben en we hebben al leuke dingen gedaan, dus dat is zeker geslaagd.


5. FB groep maken; Gelukt (soort van!)

Ik heb de Facebook groep die ik wilde maken aangemaakt; je vindt hem hier.  Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er verder weinig mee heb gedaan. Ik heb het echt te druk gehad met het optimaliseren van ons Youtube kanaal, iets waarvan ik op dit moment denk dat we daar meer mee bereiken, maar wie weet wat ik op een later tijdstip nog met de groep kan.


Deze maand ging dus qua doelen heel erg goed, ik heb ze zo goed als allemaal gehaald. Om mijn doelen aan jullie te vertellen helpt mij ook echt om ze ook op te pakken en ermee aan de slag te gaan, deze maand weer? Ik weet het nog niet, ik ga eens denken of ik nieuwe doelen kan verzinnen ;) 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow