Wat ontzettend veel kruiden! :O

 

Laatst ruimde ik de voorraadkast op en vertelde ik al dat ons kruidenkastje ook echt eens uitgezocht moest worden! Sinds ik bijna niet meer met pakjes en zakjes kook, heb ik veel kruiden op voorraad. De standaard kruiden zoals kerrie en paprika, maar ook meer kruiden die ik af en toe gebruik.... 


Ik laat je zien welke kruiden ik allemaal heb en of alles nog goed is! Daarnaast vind ik iets in de kast wat goed was tot... 2015! OEPS! Kijk je mee?!


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow