Wat kun je eigenlijk allemaal invriezen?!

 

Ik ben een enorme fan van invriezen. Het gebeurt gewoon weleens dat je teveel eten hebt of maakt (helemaal met kleine kinderen die de ene dag eten alsof ze al weken niets hebben gehad en de volgende dag 2 muizenhapjes naar binnen schuiven) ;)


Ik krijg regelmatig de vraag wat wij allemaal invriezen en wat er dan bij ons allemaal in zit. Daarom maakte ik de nieuwste video; Ik laat je precies zien wat er allemaal in onze vriezer zit en geef je heel veel tips over wat je precies kunt invriezen! Kijk je mee?! 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow