Thijs gaat op zijn eigen fiets naar school!

 

Goedemiddag! Ik deel graag nog even de nieuwste vlog met jullie! Vorige week hadden we een lekker dagje; op maandag zijn de meiden altijd thuis en komen opa en oma vaak gezellig langs! Thijs ging voor de eerste keer op zijn eigen fiets helemaal naar school, dat deed hij geweldig goed! En ik vond het ook erg fijn, want hij wordt zwaar in het kinderzitje (en hij mag er qua gewicht niet lang meer in, dus dit is een fijne oplossing!) 


Wanneer gingen jullie kinderen op hun eigen fiets naar school? Kijk je mee naar de vlog?! 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow