Onze week; veel gezelligheid en ik was jarig!

 

Wat hadden we weer een leuke week! Ik ging met de kinderen naar het bos, we maakten kunstwerken en ik was jarig! Een leuke week, dus kijk je mee?! 


Maandag haalden we de verf weer eens tevoorschijn... we maakten heel veel kunstwerken, het was een succes! (en met een kleed ook prima te doen qua schoomaak, haha)


Woensdagmiddag ging ik met de kinderen naar het bos, altijd een succes! Stokken zoeken, blaadjes zoeken en nog veel meer... 


Woensdag... nog even naar de supermarkt na het eten duurt uren ;) 


Maar ik ging wel met een goed doel... sinds de ijsjesvideo met Thijs weten we dat er m&m's ijs is en dat is af en toe echt ontzettend lekker! ;) 


Zaterdag gingen we nog even naar Oud Valkeveen, aan het eind vd middag toen het alweer rustiger werd, heerlijk met zo'n abonnement!! 


En ik maakte de Playmobil schoon voor de klas, het is echt het eind van het schooljaar, haha! 


Zondag was ik jarig, ik ben alweer 31 jaar geworden! We vierden het klein en gingen s'avonds met de kinderen uit eten, ze kozen natuurlijk voor frietjes! 


En we kozen natuurlijk voor een restaurant met speelgelegenheid, dus de kinderen waren heerlijk aan het spelen tussendoor! En wij vonden het ook gezellig ;)


En na het eten nog even naar de speeltuin, lekker op de schommel! Het was een mooie dag!


En zo was het een feestelijke, leuke week! De komende week moet Thijs nog naar school, het zijn echt de laatste loodjes!! Daarna beginnen we de vakantie, heerlijk! Verder staat de agenda nog vol met juffendag, tandartsbezoek en gaan we in het weekend naar Dierenpark Amersfoort, ik heb er zin in! De foto's zie je volgende week dinsdag weer! Fijne week!

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow