Onze week; Kleuterfeest, veel cake en pizza!

 

We hebben weer een gezellige week achter de rug. Thijs had een kleuterfeest op school en daarna een studiedag, waarop we naar Oud Valkeveen gingen. We haalden een keer pizza en in het weekend dook Dustin de keuken weer in om te bakken! Kijk je mee?! 


Op dinsdag had Thijs een kleuterfeest op school. De groepen 1 en 2 gaan niet op schoolreis, maar hebben een feest op school met spelletjes en lekkers! Alle kinderen mochten verkleed komen en Thijs ging als Spiderman.... Ik bestelde een heel stoer Rescue bot pak voor hem, maar die kwam maar niet. Toen ik het bedrijf belde bleek hij niet op voorraad en konden ze nog wel iets anders opsturen, helaas zou het dan niet meer op tijd komen. Jammer dat ze ons niet even gebeld hadden! Maar Spiderman was gelukkig ook goed! 


Woensdag had Thijs een studiedag, dus gingen we naar Oud Valkeveen. Opa en oma gingen gezellig mee. Deze keer was het loeidruk met schoolreisjes! Dus we vermaakten ons vooral met spelen in de speeltuinen... 


Toen we thuis kwamen, had ik nog heel wat besjes liggen en bananen die echt op moesten. Ik maakte meteen een lekkere smoothie, waar ook de kinderen van smulden! 


Vrijdag besloten we om het weekend in te luiden met pizza! Dustin haalde ze meteen vanuit zijn werk en ik bedacht dat we wel konden picknicken in de tuin. De kinderen vonden het fantastisch en de pizza was heerlijk ;) 


Zaterdag ging Dustin nog even langs zijn oude werk... nog even iets langsbrengen en Thijs ging mee. Ze zagen deze reclame van The incredibles... de nieuwe film draait nu in de bioscoop en Thijs wilt er graag heen. Ik heb al beloofd dat we gaan als hij vakantie heeft, want mij lijkt het ook een leuke film ;) 


En zondag ging Dustin weer aan het bakken... terwijl de mussen van het dak vielen, zette hij gewoon de oven aan ;) Hij bakte een hartjescakeje en een gewone cake, wat boffen we weer! 


We hadden dus een heerlijke week! Ik merk dat we nu ook echt een beetje tegen de zomervakantie aan zitten... nog een paar weken en dan heeft Thijs lekker vrij! De komende week staan er nog een aantal leuke dingen in de agenda. We gaan met Sara een bril uitzoeken en in het weekend gaan we een dagje naar een pretpark. Veel spannends en leuks dus weer! De foto's zie je volgende week dinsdag! 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow