Onze week; Bomvol!

 

Onze week zat bomvol! De laatste weken voor de zomervakantie zijn super druk! Met leuke dingen, maar ik lag ook een dagje flink ziek in bed... dat gebeurt altijd op de momenten dat het natuurlijk eigenlijk niet uitkomt... ;) Kijk je mee?! 


We beginnen de week op maandag, het is weer heerlijk weer! Sara vraagt of ik een foto maak van haar en Tijger, haha! 


woensdagochtend zouden Dustin en ik samen een bril gaan uitzoeken met Sara, maar ik word s'nachts vanuit het niets ontzettend ziek... Ik lig woensdag de hele dag in bed en voel me pas s'middags iets beter. Dustin zoekt dus een bril uit, deze is het overigens niet geworden ;) 


Gelukkig was Dustin s'ochtends al vrij, maar hij neemt de middag ook vrij en gaat lekker met de kinderen op pad terwijl ik opknap. 


Donderdag doe ik rustig aan. Rustig opknappen en veel vitamines! 


En gelukkig ben ik op tijd helemaal beter, want vrijdag gaan we een weekend weg! Zaterdag willen we naar Hellendoorn en dat is niet helemaal naast de deur, daarom hebben we besloten om een paar nachtjes in een Landal park te slapen, last-minute geboekt! Helaas hebben we deze keer echt pech, er blijkt precies dat weekend een festival in de buurt te zijn. We liggen 2 nachten tot halverwege de nacht wakker van de keiharde muziek. Dit had wel even gemeld mogen worden, na jaren Landal "fans" te zijn geweest, zijn we daar nu een beetje van teruggekomen ;) 


Maar we laten ons weekend natuurlijk niet verpesten! Zaterdag hebben we een hele leuke dag in Hellendoorn. We waren uitgenodigd om de nieuwe show te bekijken, de high dive stunt show, die nog de hele zomer te zien is. En gaaf dat die was! Ook de rest van het park vonden we erg leuk, ook veel attracties voor de kleintjes, dus ideaal voor ons! 


Nog even op de foto! :D 


Zondag genieten we nog een dagje van het Landal park. Lekker spelen en verder doen we niet zoveel! 


Bij papa op zijn nek! ;) 


En natuurlijk nog een knuffel van Bollo! Daarna rijden we weer naar huis, het was een leuke en bomvolle week! 


De komende week staat de agenda ook alweer lekker vol ;) Een rapportgesprek, de laatste dingen op school regelen als klassenmoeder, een studiemiddag (waar Thijs natuurlijk vrij is) en zondag ben ik jarig! De foto's zie je volgende week dinsdag weer! 


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow