Onze eerste Mukbang video!

 

Op Youtube zie je ze steeds meer; Mukbang video's. Origineel bedoeld om te kijken als je zelf aan het eten bent. Er zijn bijvoorbeeld heel veel mensen die alleen eten en een beetje gezelschap missen, dan worden dit soort video's bekeken.


Inmiddels worden ze in Nederland ook enorm veel gemaakt en wij kregen vaak de vraag of wij dat ook wilden doen... natuurlijk! Thijs en ik maakten er meteen een feestje van door naar de Mc Donalds te rijden en Happy meals mee te nemen.... ;) Kijk je mee?! 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow