Nieuwe kleding van de H&M!

 

Het was alweer een tijd geleden dat ik wat kleding voor mijzelf kocht. Nu de zomerse dagen aanhouden, vond ik het tijd voor wat extra kleding, want die ene korte broek droeg ik wel heel vaak, haha! Vroeger kocht ik veel bij de H&M, inmiddels wat minder, omdat ik niet zo'n overvolle kast wil hebben waarbij ik de helft niet draag... dus ik ging op onderzoek uit. Bij de H&M was er sale en kocht ik een aantal leuke dingen. Uiteindelijk ook nog wat voor de kinderen en de prijs viel heel erg mee. Kijk je mee naar de shoplog?! 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow