Mijn persoonlijke doelen van Juli 2018!

 

Maandag vertelde ik je al hoe het ging met mijn doelen van Juni. Van de 5 had ik er 3 gehaald, dus dat was best een goede score. Het liefste had ik ze natuurlijk allemaal gehaald, maar doe je heel erg je best en dan lukt het toch (net) niet. Helemaal niet erg, je hebt dan in ieder geval je best gedaan! 


Doelen stellen helpt mij persoonlijk om voor sommige dingen toch een stapje harder te lopen of toch sneller dingen in te plannen, echt als een stok achter de deur dus! Dat betekent dat ik het vooral belangrijk vind om er goed mee bezig te zijn, dan dat ik ze haal. Ze halen is natuurlijk wel super fijn, maar ermee bezig zijn is ook al een goede stap. Daarom heb ik voor Juli ook weer wat stevige doelen gesteld;


1. Voor € 150,- op marktplaats verkopen;

Vorige maand haalde ik mijn marktplaats doel niet, ik had daardoor kunnen denken om hem nog lager te zetten, maar dat doe ik dus lekker niet ;) Ik stel hem hoger in waardoor ik er echt meer mee bezig moet zijn. Ik wil dus voor € 150,- gaan verkopen en dat betekent dat ik er echt weer snel mee bezig moet gaan. Let's go! 


2. 8000 abonnees op Youtube halen;

Vorige maand had ik ook een doel van 500 abonnees gesteld. Dat ging helaas niet door, doordat we een paar dagen stilstonden (in het artikel van maandag kun je daar meer van lezen!) Toch stel ik het doel weer in voor 500 (We zitten nu op de 7500 abonnees) Omdat ik geloof dat het echt haalbaar is. Soms moet je de abonnees een beetje naar je toe trekken, maar als mensen eenmaal meekijken en het leuk vinden, dan blijven ze natuurlijk! Dus leuke video's maken, uitdagende video's maken en op naar de 8000.

Mocht je nog geen abonnee zijn, dan zou ik het natuurlijk geweldig vinden als je dat wel wordt! Hier is ons kanaal! 


3. Genieten! 

Dit doel is niet helemaal te "controleren" Maar ik wil echt genieten deze maand. Het is eigenlijk wel weer tijd voor een date night met Dustin, dus die moet sowieso gepland worden. Daarnaast ben ik de 15e jarig, dus dat wordt vast ook weer super gezellig! Leuke dingen plannen, dingen doen waar ik blij van word, dat is het uitgangspunt deze maand! 


4. Vakantieplannen maken!

Ik schreef al eerder dat ik nog niet zeker weet of we nog op vakantie gaan, maar het is natuurlijk wel zo dat Thijs 6 weken vakantie heeft. Ik wil lekker aan de gang gaan met dingen bedenken om met hem te gaan doen. Als hij thuis is en ik moet werken, maar ook op de andere dagen... ik wil een soort back-up lijst hebben van leuke dingen die we kunnen doen ;) 


5. FB groep maken!

Ik zit al een tijdje te denken om een facebookgroep aan te maken voor Nederlandse youtubers en vloggers. Een groep waarin je vragen kunt stellen, maar ook elkaar kunt helpen om te groeien! Ik stel het steeds uit, want ik ben niet echt haantjedevoorste... maar waarom eigenlijk niet?! Ik zou het super leuk vinden om zo'n groep in elkaar te zetten en daarmee kleinere kanalen te helpen en zelf verder te groeien (dat sluit dan meteen weer mooi aan bij mijn 2e doel, haha) Dus het moest er maar eens van komen! 


Dat zijn weer 5 mooie doelen volgens mij en daarmee heb ik genoeg te doen de komende maand ;) Ga jij deze maand ook weer doelen stellen? (Al is het er maar 1, het kan je echt helpen om dingen te bereiken!) Laat het me weten in de reacties! 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow