Gezonde tussendoortjes, tips & tricks!

 

Ik krijg nog steeds regelmatig de vraag wat nou precies verantwoorde tussendoortjes zijn. Een gezonde levensstijl helpt je om op gewicht te blijven en je goed te voelen. We proberen vaak een bepaald dieet, maar als we daarmee stoppen, dan kom je het gewicht weer aan, met een gezonde levensstijl hoef je nooit op dieet en kun je zeker ook weleens iets ongezonders eten. 


Tussendoortjes zijn fijn om altijd achter de hand te hebben. Tussen je hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch en diner) is het soms fijn om even iets kleins te eten. In de onderstaande video geef ik je heel veel tips voor gezonde tussendoortjes. Ik vertel je onder andere mijn favorieten! 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow