Een weekendje weg, ga je mee?!

 

Vorige week gingen we een weekendje weg, last-minute geboekt omdat we zaterdag naar Hellendoorn zouden gaan! Normaliter deden we dat nooit, omdat Dustin natuurlijk altijd in het weekend werkte, maar dat is nu niet mee zo, dus we konden lekker spontaan het weekend weg! 


Op vrijdag werkte ik eerst nog wat en zorgde ik dat ik klaar was voor het weekend. Ik pakte alle spullen in en toen was het tijd om te gaan! 


 

Zaterdag was het tijd om naar attractiepark Hellendoorn te gaan. We waren uitgenodigd om naar de nieuwe zomershow te komen kijken, een high dive stunt show die behoorlijk spectaculair was! Thijs ging voor de eerste keer in een echte grote achtbaan en dat was geweldig! Zijn reactie is er echt 1 uit duizenden, fantastisch! 


 

En op zondag deden we lekker rustig aan. Nog lekker ontbijten met lekkere broodjes en genieten van het park, de speeltuin en koffie op het terras! Na een middagslaapje van de meiden pakten we alle spullen weer in en reden we naar huis. We mocht bij opa en oma aanschuiven voor het avondeten, dus dat maakte het weekend compleet! 


 

En zo genoten we van een heerlijk weekendje weg. Ik weet zeker dat we dit vaker zullen gaan doen ;) Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow