Doelen van Juni, hoe ging het?!

 

In Juni had ik weer een aantal mooie doelen verzonnen, doelen stellen helpt mij om net even iets harder mijn best te doen om een aantal dingen te bereiken en dat werkt bij mij heel erg goed. De doelen voor Mei had ik allemaal behaald, maar de doelen van Juni... dat ging iets minder goed! 


1. Voor € 90,- verkopen op marktplaats

Ik begon de maand goed en verkocht in een paar dagen voor € 50,- Toen begon het "gezeur" Ik had veel mensen die iets zouden ophalen, maar niet kwamen opdagen. Dat vind ik zo irritant, als mensen hun afspraken niet nakomen of in ieder geval even afzeggen... Toen kwam dus ook meteen de klad erin ;) Uiteindelijk is het dus op € 50,- blijven hangen, wat uiteindelijk ook best een mooi bedrag is natuurlijk!


2. 7750 abonnees halen op Youtube

Dit doel was echt een beetje te hoog gegrepen. Ik bleef op ruim 7450 abonnees hangen... Dat zijn er dus eigenlijk 300 te weinig. Maar we kregen de afgelopen maand voor de eerste keer te maken met de advertentie regels van Youtube. Ze onderzoeken machinematig naar video's met foute inhoud en helaas werden er een aantal video's van ons uitgepikt. Wij hebben geen "foute" inhoud, maar als zoiets gebeurt, dan moet je een handmatige beoordeling aanvragen en dat duurt dan weer een aantal dagen. Dat betekent dat je nieuwste video's niet veel naar boven komen in het algoritme van Youtube. 


Ik hoop dat het nog te begrijpen is, haha! Uiteindelijk werd alles goedgekeurt, maar we stonden echt bijna een week stil qua abonnees, we hebben zelfs dagen gehad dat er bijna alleen abonnees af gingen, dus dat was echt balen, en niet eerder gebeurt! Mede daardoor hebben we het doel helaas niet gehaald. 


3. Autoverzekering uitzoeken en eventueel overstappen

We hebben druk gezocht, maar wat zijn de verzekeringen duur geworden zeg! We blijven dus lekker zitten waar we zitten. 


4. Twee nieuwe recepten uitproberen

Dit doel is ook gelukt. Ik maakte Pilav en probeerde een nieuwe salade uit, die beiden in de smaak vielen. Die zullen we dus zeker nog eens eten! 


5. Maximaal 1 keer tanken

Ook dit doel is gelukt, maar ook echt net! Ik ging veel op de fiets, maar ik vergat even dat ik vanaf deze maand de kinderen allemaal s'ochtends weg moet brengen en dat moet met de auto, want ik moet in een kort tijdsbestek op 2 verschillende plaatsen zijn... Het zijn geen enorm lange ritjes, maar het telde wel aan. We moeten sowieso deze week weer gaan tanken.


Al met al haalde ik dus 3 van de 5 doelen. Dat is eigenlijk niet eens zo slecht! Ik denk dat ik ook de komende maand met doelen ga werken, ik zal jullie binnenkort vertellen welke dat worden! 


Heb jij iets met doelen gedaan de afgelopen maand en hoe ging dat?! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow