(Borrel) nootjes proeven!

 

Wij zijn hier dol op zoutjes... een lekkere bak chips zetten we graag op tafel, al doen we dat niet te vaak ;) Thijs wilde graag nootjes proeven en we verbaasden ons over de hoeveelheid soorten (borrel)nootjes in de supermarkt! Al die verschillende smaken... ui, knoflook, peper, paprika en ga zo maar door. We kozen er een aantal uit en maakten een nieuwe video, kijk je mee?! :D 

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow