Avondroutine op vakantie!

 

Vorig weekend gingen we heerlijk een weekendje weg en s'avonds namen we een uitgebreide avondroutine met de kinderen op... we kwamen net in het huisje aan, dus de bedden moesten worden opgemaakt, de kinderen lekker in bad en daarna naar bed! Kijk je mee naar deze drukte?! ;) 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow