Weekmenu; Tortillachips en pastasalade!

 

Ons weekmenu zag er weer lekker uit deze week. Bij warm weer eten we altijd een stukje makkelijker, ik denk dat we dat de komende week ook wel gaan blijven doen ;) Kijk je mee?! 


Vrijdag aten we een simpele pasta. Ons neefje kon elk moment geboren worden, dus volgens mij had ik nog nooit zo snel gegeten, haha! Maar het was wel echt lekker! 


Zaterdag maakte ik een tortillaschotel met heel veel groenten, tortillachips en natuurlijk kaas! Zondag aten we de rest op :) 


Maandag weer aardappeltjes uit de oven met wortel en kip. 


Dinsdag trokken we de vriezer open voor een aantal restjes. Ideaal met zwemlesdag! Ik maakte geen foto, maar het was wel lekker, haha! 


woensdag maakte ik een pastasalade... lekker met gerookte kip, paprika, tomaat, olijven, mozzarella en pesto. 


Donderdag was een grappige dag, want Thijs en ik hadden een video opgenomen en we zaten bomvol, haha! Dus we aten heel makkelijk, nog een beetje pastasalade en wat andere hapjes (stokbrood, groenten, plakjes salami etc.)


En zo was de week alweer voorbij. De komende week wordt het dus ook warm en dan zullen we ook wel makkelijk eten.... hebben jullie dat ook? Dat je dan minder zin hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk doet? Ons weekmenu zie je volgende week zondag weer! 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow