Weekmenu; Makkelijke goulash en Panzanella!

 

Goedemorgen! Ik ga je vandaag weer een kijkje geven in ons weekmenu. We begonnen de week op vrijdag, waarop we restjes aten. We haalden namelijk donderdag Chinees af en hadden daar enorm veel van over. Zelfs na 2 dagen gingen er nog wat bakjes in de vriezer,maar vrijdag aten we er dus ook nog lekker van! 


Zaterdag aten we makkelijke goulash. Altijd lekker en makkelijk :D


Zondag aten we aardappeltjes uit de oven met wortel en feta. Ook weer lekker simpel, maar ook super lekker :D 


Maandag was het tijd voor deze heerlijke plaattaart met spinazie, tomaten en geitenkaas, waarvan ik al eerder het recept deelde met jullie! 


Dinsdag was het weer tijd voor restjes. We zijn dan laat thuis van zwemles en dan zijn restjes gewoon lekker makkelijk... en daardoor was de vriezer ook meteen weer wat leger ;) 


Woensdag aten we gezellig bij mijn ouders mee. Mijn moeder maakte 2 schalen vol panzanella, dit is een Italiaanse broodsalade. (vroeger bedoeld om restjes op te maken, maar heerlijk om nu gewoon te maken) Ook de kinderen vinden het altijd super lekker, dus het was een succes! 


Donderdag aten we weer een salade. Die had ik eigenlijk voor het weekend gepland, maar het was zo warm! We besloten om lekker salade te eten met oa pasta, pesto, gerookte kip, tomaten, paprika, olijven. Super lekker! 


We aten dus eigenlijk redelijk simpel, maar de salades waren super lekker! De pasta salade vond ik ook een ideale ontdekking voor de kinderen. Ze vonden het heerlijk en aten allemaal 2 bordjes leeg. De volgende dag ging de schaal helemaal op.... lekker weer wat groenten binnen ;) 


De komende week staan er nog niet veel dingen op de planning. Ik ga op zoek naar nieuwe recepten om uit te proberen, om weer wat meer variatie te hebben! De foto's zie je volgende week zondag weer! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow