Weekmenu; Hamburgers, Pilav en pannenkoeken!

Het is weer tijd voor een nieuw weekmenu! Deze week eigenlijk gewoon de "normale" dingen! Kijk je mee?! 


Vrijdag aten we aardappels met groenten en vlees. Deze keer doperwtjes en weer aardappeltjes uit de oven met knoflook <3. 


Zaterdag maakte ik een pan uiensoep. Ik vergat een foto te maken, maar we smulden er lekker van! 


Zondag was het vaderdag en besloten we om een nieuw recept uit te proberen (met vlek op de placemat, hahaha!) We aten Pilav (naar tip van een lezeres!) en wij vonden het erg lekker. De kinderen bijna allemaal ook, alleen Sofie vond het mwah... maar ik denk dat ik het zeker nog eens ga maken.


Maandag aten we meteen alle restjes op, dat vind ik de laatste tijd prettiger dan alles in de vriezer gooien... meteen maar opmaken is handiger en dan blijft het ook niet in de vriezer liggen ;) 


Dinsdag was het onze trouwdag! We gingen met de kinderen uit eten en dan ga je natuurlijk naar een pannenkoekenrestaurant! Ik nam er 1 met spek (mijn ultieme guilty pleasure wat pannenkoeken betreft!) en we smulden nog wat chocolaatjes bij de koffie! 


Woensdag aten we weer aardappeltjes met groenten en vlees. Terwijl ik dit weekmenu maak merk ik pas dat we weer hamburgers aten, ik had er verder niet aan gedacht, haha! 


En donderdag maakte ik weer een pan soep, ik blijf er gek op.... vol met groenten, veel vocht en lekker licht. Deze keer weer eens brocollisoep en de rest eten we met de lunch op, heerlijk!


We aten deze week dus redelijk normaal. Met een hele leuke feestdag en een uitprobeersel! De komende week staat er weer veel lekkers op het menu, ik laat het je volgende week zondag weer zien! 

Reacties

Linda op 24-06-2018 09:48

Leuk dat je de pilav geprobeerd hebt en het in de smaak viel :) 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow