Weekmenu; BBQ, beenham en rijsttafel!

 


Het is zondag en dat betekent dat we je graag weer meenemen voor een kijkje in ons weekmenu. Dustin was een paar dagen vrij, dus we deden veel gezellige dingen, dat zie je ook in ons menu terug, kijk je mee?! 


Vrijdag was ik met de kinderen. Dustin had een afscheidsborrel van zijn werk en was dus later thuis. Ik bakte lekker makkelijk pannenkoeken, smullen maar! 


Zaterdag maakte ik quesedilla's. Deze keer lukte ze niet helaas niet heel erg goed! Ik bakte ze in etappes, waardoor we steeds een stuk konden eten. Wel lekker, maar een beetje onpraktisch.


Zondag maakte ik linzensoep. Niet echt een gerecht voor warm weer, maar ik had alles al lang in huis, want het verschoof steeds op ons weekmenu. Dus deze keer maakte ik het wel en het smaakte hartstikke goed! 


Maandag begon Dustin zijn korte "vakantie" We staken de BBQ aan, want het was heerlijk weer! 


Dinsdag had Thijs weer zwemles, dus we gingen voor een makkelijke snelle hap. Pasta met tomatensaus met groenten erdoor. Lekker en zo klaar!


Woensdag kookte Dustin. Heerlijk als ik dat even niet hoef te doen, haha! We aten aardappeltjes uit de oven met doperwtjes en beenham.


En toen was het alweer donderdag, de laatste dag dat Dustin vrij was. We hadden inmiddels wel echt een vakantiegevoel, dus we besloten om Chinees te halen, super lekker!


Zo zie je maar... een vakantiegevoel zorgt meteen voor iets ongezonder eten, haha! Maar ik verwacht het ritme binnenkort wel weer terug te hebben ;) Ons nieuwe weekmenu zie je volgende week zondag weer! 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow