Voorraadkast opruimen! Wat staat erin?! 😅

 


Bijna iedereen heeft wel een voorraadkast, waar je een lekkere voorraad kunt verzamelen. Sinds wij elke week een nieuw weekmenu maken, heb ik ook weinig voorraad, want ik maak veel dingen zo snel mogelijk op. We kopen wel regelmatig dingen in de aanbieding die in de voorraadkast terecht komen en gratis producten verdwijnen ook snel in de kast.


Het was dus hoog tijd om hem weer eens op te ruimen en in de nieuwste video neem ik je daarin mee. Ik was van plan om ook de kruiden op te ruimen, maar ik verzamelde al zoveel troep uit de voorraadkast, dat de video anders veel te lang zou worden, dus die hebben jullie nog te goed ;) 


Kijk je mee naar alle voorraad? ik kom onder andere heel veel pasta tegen, haha! 
Reacties

Chantal op 27-06-2018 06:49

Leuke video, ik ga binnenkort ook mijn voorraad opruimen.

Ik kende iemand die met een grote zwarte viltstift de houdbaarheidsdatum op de producten schreef, zodat de houdbaarheidsdatum beter zichtbaar is.

Voortaan maak ik nog wel gebruik van aanbiedingen, maar ik ga de supermarkt zoveel mogelijk als voorraadkast gebruiken. Het is maar vijf minuten lopen.

Elle op 27-06-2018 07:20

Herkenbaar dat pakje dagje-zonder-vlees. Heb ik ooit via scoupy voor 0.50 ct gekocht en onlangs weggedaan haha. Jaren geleden had ik wel veel voorraad, tegenwoordig bijna niet meer. Alleen bij de 1+1 acties koop ik producten die wij altijd gebruiken. De supermarkt zit aan het einde van onze straat, een boodschap is zo gehaald.

Doortje op 27-06-2018 20:16

Chantal, zo iemand kende ik ook (ze is inmiddels helaas overleden) maar de kast stond vol met bakjes en pakken met data erop :) 

Elle, inderdaad, ik heb ook steeds minder voorraad... het blijft toch maar staan, haha! En de aanbiedingen zijn altijd wel ergens te vinden. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow