Vakantie?!

 


Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan. De laatste jaren vooral in Nederland, maar ook in ons eigen land is genoeg te ontdekken; Even in een andere omgeving zijn is heerlijk! Hoewel ik tegenwoordig ook op vakantie nog video's aan het editen ben, heb ik vaak wel echt een vakantiegevoel. 


Eerder schreef ik al over onze vakantieplannen. In de Meivakantie gingen we al een weekje weg en hoewel de zomervakantie toen nog heel ver weg leek, is het over 3,5 week al zover. We hebben weer "laat" vakantie, maar de zomervakantie staat toch echt voor de deur. We weten nog steeds niet of we in de zomervakantie nog een weekje weg gaan. Dustin is natuurlijk net pas begonnen met zijn nieuwe baan en dan is het nog even zoeken of een weekje vrij er in zit. Mocht dat niet lukken, dan gaan we misschien in de herfstvakantie nog weg. En dan zit ik er ook aan te denken om wellicht een weekend weg te gaan (of misschien wel 2?!) plannen genoeg in ieder geval ;) 


Er staan in ieder geval alweer hele leuke dingen gepland. We gaan binnenkort een dagje naar Attractiepark Hellendoorn en een dagje naar Dierenpark Amersfoort. Daarnaast gaan we zeker nog veel gebruik maken van ons abonnement op Oud Valkeveen. Gisteren had Thijs een studiedag en ging ik met de kinderen en opa en oma. Deze keer viel het wat tegen, door de vele schoolreisjes en daardoor veel kinderen zonder toezicht (waardoor een grote mond er kennelijk ook bij hoort) zonde! Maar op "gewone" dagen is het natuurlijk nog steeds een superleuk park. Sprookjeswonderland bij Enkhuizen bezochten we vorig jaar en dat park is ook favoriet, wie weet gaan we daar nog een dag heen.


Verder zullen de meiden in de zomervakantie gewoon naar het kinderdagverblijf gaan. Ik blijf doorwerken, maar Thijs is natuurlijk wel thuis, dus we gaan vast nog veel meer leuke dingen doen. Ik weet zeker dat die 6 weken weer voorbij gaan vliegen! 


Op mijn blog verandert er weinig denk ik. Veel bloggers houden een "zomerrooster" aan, maar ik ben van plan om gewoon elke dag een nieuw artikel te plaatsen. Mocht ik minder tijd hebben, dan zal ik meer video's delen. Ik heb er in ieder geval zin in! 


Staan jullie vakantieplannen al lang vast? Of heb je (net zoals wij dat hebben) opeens het idee dat de vakantie bijna begint.... haha! Laat het me weten! 


Reacties

Thea op 28-06-2018 08:38

Wij zijn ”pensionado’s” met een klein campertje dus kunnen in principe gaan wanneer we dat willen. Maar partner heeft 9 weken geleden een triple enkel-arthrodese ondergaan en kan nog niet goed uut de voeten 😉  

Lia op 28-06-2018 09:05

We zijn net terug van 10 dagen Portugal. Wij hoeven niet in het hoogseizoen. Scheelt ons 1000 euro

Suzanne op 28-06-2018 09:35

Wij hebben ook nog geen plannen. Heb ook net een nieuwe baan. Maar helaas nu al in de ziektewet.

Snel werkende schildklier met de bijbehorende symptomen. 

Erg moe afvallen wat ik zeker kan hebben. Maar niet op een gezonde manier.

Wij willen graag nog wel een weekje op vakantie als dit allemaal mogelijk is. Er staan bij jouw weer leuke dingen op de planning. 

Hier hebben ze ook laat vakantie. Vanaf 19 juli.

Geniet van de zomer en alle leuke dingen.

RiaN op 28-06-2018 10:39

Zijn jullie al eens in Almere-jungle geweest? Zag ik gisteren voorbij komen in Vlogvan de Groentjes.

Groetjes!

Linda op 28-06-2018 11:01

Mijn dochter en ik gaan 3 dagen met mijn ouders naar Disney land Parijs :) is ff veel geld maar we delen het dus dat scheelt al iets natuurlijk.

Verder zal het misschien nog eens een dagje weg zijn of zo maar meer niet aangezien ik mijn auto heb laten maken voor €787 :( 

Bouk op 28-06-2018 11:36

We hebben vorige week net een vakantie geboekt, vliegen naar Ibiza! Kwam geheel onverwachts op ons pad...we zouden in Nederland blijven, maar deze deal konden we niet laten liggen ;-) Normaal boeken we al veel eerder, maar dit jaar nog niet van gekomen...

Elle op 28-06-2018 12:18

Leuke plannen hebben jullie in het vooruitzicht. Wij gaan elk jaar kamperen maar boeken nooit. Gaan op de bonnefooi naar daar waar de zon schijnt; altijd wel ergens plek. Is het weer hier lekker blijven wij in eigen land en anders een andere bestemming. 

Doortje op 28-06-2018 13:16

Wat een leuke plannen allemaal! Wij zijn nu natuurlijk echt aangewezen op het hoogseizoen, maar qua kosten valt dat tot nu toe mee, haha ;) Heerlijk om bij jullie vakantieplannen weg te dromen! 

Alicia op 28-06-2018 18:36

Wij gaan 3 weken naar de camping, heerlijk zin in. Daarna weer aan de slag met veel vrije dagen nog tussendoor, voor de kinderen blijft t vakantie.

Alicia op 28-06-2018 18:36

Wij gaan 3 weken naar de camping, heerlijk zin in. Daarna weer aan de slag met veel vrije dagen nog tussendoor, voor de kinderen blijft t vakantie.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow