Shoplog! (Oa Action, C&A, Big Bazar en meer!)

 

2 weken terug gingen Dustin en ik samen een dagje weg. We zijn normaliter niet zo van het shoppen, maar zo'n 2 keer per jaar gaan we samen weg en dan shoppen we wat af. We zoeken naar kleding voor onszelf, voor de kinderen en bekijken allerlei winkeltjes. Soms nemen we veel mee en soms minder. Het is echt een dagje voor ons samen. 


Deze keer gingen we naar Harderwijk, je kunt er heerlijk rondwandelen en er zijn veel tentjes om iets te eten of  drinken. Het centrum is niet heel erg groot, maar je kunt je er prima een paar uur vermaken. Na de lunch gingen wij langzamerhand weer naar huis om Thijs van school te halen.


In de nieuwste video laat ik je graag zien wat we allemaal kochten. Hele leuke zomerjurkjes voor de meiden en kleding voor Dustin voor zijn nieuwe baan. Daarnaast nog super leuk speelgoed en wat verzorgingsproducten. Kijk je mee?! Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow