Onze week; Veel lekker eten en klimmen op de schutting!

We hadden weer een leuke week! (ik blijf het zeggen, hahaha!) Ik had wat leuke uitjes met oa een high tea en een heerlijke lunch en Thijs ontdekte de schutting als klimrek ;) Kijk je mee?! 


Maandagmiddag; Kijk eens mama wat ik kan! Thijs zat bovenop de schutting, haha! Nou, hij kan in ieder geval goed klimmen ;) ;) 


Wat hadden we weer heerlijk weer! Lekker insmeren dus! 


En heerlijk met water kliederen! (Modder is natuurlijk het leukste dat begrijp ik meteen!)


Mijn zus is inmiddels met verlof, nog een paar weken en dan wordt ons neefje geboren! Mijn moeder en ik namen haar vrijdag mee voor een high tea. Het kwam met bakken uit de hemel, juist die dag! Het was een hele leuke buitenlocatie, dus we baalden wel. Maar binnen konden we uiteindelijk ook lekker zitten en de high tea was heerlijk!! 


Zaterdag had ik met een vriendin afgesproken. Lekker samen lunchen en bijkletsen. Ik had zo'n zin in deze vette hap, haha! Ik heb ervan genoten! 


En toen ik thuiskwam had Dus met de kinderen boterkoek gebakken... haha! Ook super lekker! 


Thijs wilde zijn gebit nog even laten zien... er zitten nu ook andere tanden los! Dus dat fietsrek wordt steeds groter, haha! 


Zondag kwam mijn zwager gezellig langs, dus het was tijd voor een lekkere borrel ;) Wat een straf toch allemaal! 


De komende week ga ik maar weer lekker fietsen en gezond eten, haha! ;) Heerlijk hoor al dat lekkere eten, ik geniet er volop van. De komende week heb ik weer een volle agenda. Van een lunch tot werkafspraken. En zondag is het vaderdag, dus daar ga ik natuurlijk ook iets voor regelen.  De foto's zie je volgende week dinsdag weer! 


Reacties

Elle op 12-06-2018 07:47

Dat ziet er weer gezellig en lekker uit. Geweldig kinderen met een fietsenrek! En aan het kanten kleed op de tafel te zien was je in E voor een High Tea. Wij komen er ook graag, zo gezellig daar. 

Doortje op 12-06-2018 13:47

Elle, dat klopt inderdaad! Heel goed verzorgd! :D 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow